Τετάρτη, Μαΐου 18, 2011

Θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει

Ξεπεταχηκε παλι η ανικανοποιητη σεξουαλικα χιτλερικη γκομενα ονοματι Μερκελ,αυτη το εχει απωθυμενο με εμας τους Ελληνες διοτι δεν τους κατσαμε σαν αλλες χωρες στον δευτερο παγκοσμιο πολεμο,και φυσικα σαν ανατολικογερμανιδα εχει και πληρη αγνοια σε οσα λεει.

Να μην εχουμε πλεον αργιες ουτε αδειες και να δουλευουμε οπως οι Γερμανοι ζητησε σε μια ομιλια της το ξοανο του ναζιστικου παρελθοντος του τριτου ραιχ,καλα βρε φραγκοκοτα πληρωστε μας με τους ιδιους μισθους που πληρωνετε τους Γερμανους και μετα να εχεις και απαιτησεις.

Εμεις φταιμε που επι δεκαετιες ξερατε το χαλι της οικονομιας και καλυπτατε τους απατεωνες Ελληνες πολιτικους?
Εμεις διναμε μιζες αβερτα οπως ολες οι βρωμο εταιρειες σου για να παιρνουμε εργα στην Ελλαδα?
Εμεις εχουμε την ευθυνη για τους γερμανοφιλους που μας καθησαν στον σβερκο και σας εδωσαν ολες τις δουλειες με το αζημιωτο?

Και φυσικα εχεις και συμμαχους στην Ελλαδα,ολους τους δουλους πολιτικους που εκαναν οτι ηθελες για να μας φτασετε εδω που μας φτασατε.
Διοτι αν ειχαμε φιλελληνες πολιτικους θα σας ζητουσαν τις πολεμικες αποζημιωσεις και τον χρυσο που μας κατακλεψατε οσο καιρο παραμεινατε στην κατεστραμενη χωρα μας.

Ξερω οτι εισαι γεματη χαρα που καταφερες οτι δεν ειχε καταφερει το ινδαλμα σου ο Χιτλερ και δεν ανοιξε ουτε ενα ρουθουνι με αυτη σου την κατακτηση,αλλα ειχες και συνεργους ολους τους προδοτες που ευκολα μας πουλησαν με ανταλλαγμα τον πλουτισμο τους και την ευημερια τους.

Παλιοπατσαβουρα βρεγμενη εσυ και ολοι οι Ευρωπαιοι υποτιθεται συμμαχοι μας,αγροικοι και απολιτιστοι,ακομη και την λεξη Ευρωπη απο εμας την πηρατε.

Μην ξεχνας ομως οτι τα πραγματα αλλαζουν και οταν αλλαξουν εσυ και οι ντοπιοι προδοτες σου θα βρεθειτε αντιμετωποι με εναν λαο που οταν εσεις τρωγατε ωμο κρεας ειχε ηδη κτισει την Ακροπολη.
Σαβουρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: