Τετάρτη, Μαΐου 18, 2011

Και αυτα τα μετρα δεν θα ειναι τα τελευταια

Εχω γινει βαρετος γιατι επι εικοσι μηνες συνεχως γραφω οτι τα μετρα που παιρνουν δεν θα ειναι τα τελευταια,εκεινοι φυσικα λενε οτι δεν θα παρουν νεα μετρα μεχρι να τα παρουν,ποιος ειναι ποιο σταθερος στις αποψεις του,εγω η το τσουρμο που μας κυβερναει?

Φυσικα τωρα ζητανε και συναινεση,λες και ετσι θα τα αποδεχθει καλυτερα ο λαος,ενας λαος που εχει καταλαβει πλεον τον ρολο και των δυο κομματων εξουσιας και κοιταει ανημπορος μεχρι τωρα να αντιδρασει.
Και ξαφνικα το Ζαππειο 2 μοιαζει μακρυνο,ο αντιπαλος του διαχειριστη μας και αυτος θα συναινεσει διοτι αυτο που θελουν ειναι να κρατηθουν στην εξουσια να τρωνε και να πινουν ενω ο λαος υποφερει.
Απο λογια καλοι ειναι απο εργα εχουν αποτυχει τελειως.

Δεν θα λογοδοτησει στον λαο ο οραματιστης της 79ης θεσεως για το αποτυχημενο πειραμα του επι εικοσι μηνες?
Δεν θα απολογηθει για την αποτυχια του μεχρι σημερα?
Πως μας ελεγε οτι θα βγουμε στις αγορες οταν ηξερε οτι αυτο δεν θα συμβει,ποσα λαθη πρεπει να κανει για να καταλαβει την ανικανοτητα του?
Και παλι επιθεση κατα της φοροδιαφυγης,την ωρα που συλλαμβανονται στελεχη του ΣΔΟΕ να χρηματιζονται,επιθεση κατα του λαου επρεπε να την ονομασει την νεα του επιτυχια.

Δεν ακουσαμε ομως να λεει τιποτα περι μειωσεως των βουλευτικων αποζημιωσεων,δεν ειδαμε να κανει καμια περικοπη στις δικες τους σπαταλες,μολις πορσφατα ξοδεψε 7000 ευρω για γευματα στην Λευκαδα,αυτα ποιος τα πληρωνει?

Σκοπος τους δεν ειναι να μας βγαλουν στις αγορες,σκοπος τους ειναι να μας βγαλουν στον δρομο,η παγκοσμιοποιηση του Τζεφρυ εχει συγκεκριμενους στοχους και δεν ειναι η εξοδος της χωρας απο την κριση.

Ουτε αυτα τα μετρα θα ειναι τα τελευταια,απλα τα εφαρμοζουν σιγα,σιγα ωστε να περιορισουν τις αντιδρασεις.
Με τον φοβο σαν κυριο οπλα θα προχωρησει μεχρι εκει που θα τον αφησουμε,μην περιμενετε λυσεις απο τους υπολοιπους και κυριως απο την νουδου,αυτοι καλυψαν μαζι κλεφτες και απατεωνες.

Θα τρομαξουν μπροστα στις πορειες και την πεινα που θελουν να επιβαλλουν?

Δεν υπάρχουν σχόλια: