Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2011

Γιορτη με φουντες

Μεγαλη μερα αυριο,σημαδιακη για την χωρα,ειναι η μερα που αυτος που μας ελεγε το συνθημα"αλλαζουμε η βουλιαζουμε"κατελαβε την εξουσια....και μας αλλαξε και μας βουλιαξε.

Η μερα αυτη θα μεινει στην μνημη μας μαζι με αλλες ιδιου τυπου οπως η 21η Απριλιου ημερα του πραξικοπηματος των χουντικων,27η Απριλιου 1941 εισοδος των Γερμανων στην Αθηνα και για να παμε και πιο πισω στο 480π.χ,στην μαχη των Θερμοπυλων.
Διαλεξα τυχαια αυτες τις τρεις ημερομηνιες διοτι σηματοδοτουν.... η την προδοσια η την κατοχη της χωρας απο ξενους η ντοπιους κατακτητες.

Αυτη η γιορτη ομως ειναι πιο σημαντικη διοτι ο τωρινος κατακτητης μας εχει δωσει και συγκεκριμενα δικαιωματα,τα μονα τα οποια τον ενδιεφεραν τοσες δεκαετιες διοτι τιποτα αλλο δεν θα μας τον θυμιζει απο τοτε,μετα φυσικα την καταληψη της εξουσιας με απατη και ψευτια και τα επομενα δυο χρονια εχουμε πολλα να μας τον θυμιζουν.

Απο το παρελθον θα μας τον θυμιζει η προτροπη του να νομιμοποιηθει η χρηση της μαριχουανας,τελειο σχεδιο,ηθελε απο τοτε να μας μαστουρωσει για να μην καταλαβουμε οταν καταλαβει την εξουσια τι θα μας κανει,δεν τα καταφερε και ετσι μας πηδαει αμαστουρωτους.

Αλλα τωρα....στην μεγαλη γιορτη,που ολοι οι Ελληνες θα πανηγυρισουν τις επιτυχιες του στο εξωτερικο...διοτι στο εσωτερικο δεν εχει καμμια,τις κωπηλατικες του νικες,την ποδηλατικη του δεινοτητα....μπορουμε να ξεχαστουμε και λιγο.

Πλημμυριστε τους δρομους με ιαχες λοιπον,χαρειτε...αφου πριν εχετε καπνισει ενα χωραφι φουντα για να νοιωθετε οτι ζειτε στην ιδια χωρα που φανταζεται οτι ζει και εκεινος,διοτι δεν το λενε και οι σοφοι?

Για να καταλαβεις εναν παρανοικο...πρεπει να προσπαθησεις να ζησεις στην παρανοια του.... στον κοσμο που ζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: