Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2011

Mε απατη επεσε και η Τροια

Αν υπαρχει κανενας στην χωρα να υποστηριξει οτι η διαχειριστες μας δεν εχουν κανει καλη δουλεια θα ειναι αδικος,εχουν πετυχει οσα ακριβως ηθελαν,και με το παραπανω.
Δεν κανει σε κανεναν εντυπωση,ουτε το συζηταει κανεις το οτι απο τον Οκτωβρη του 2009 εχει συμβει κατι περιεργο.....

Συγκεκριμενες καθυστερησεις μεχρι να αναγκαστουμε να παρουμε χειροτερα μερα κατω απο απειλες και εκβιασμους,προγραμματισμενες καθυστερησεις.
Ο Παπανδρεου  ξεκινησε την θητεια του και ενω γνωριζε την οικονομικη κατασταση την χειροτερεψε με δηλωσεις και κινησεις εντυπωσιασμου,με διαφορα επιδοματα που τα εκοψε στην μεση και νομοσχεδια για να υπαρχει αντιπαραθεση οσο αυτος συκοφαντουσε την χωρα στο εξωτερικο...περασαν 6 μηνες απραξιας στον οικονομικο τομεα,και οταν τα σπρεντς ειχαν εκτιναχτει στα υψη,και η ελστατ ειχε φτιαξει το ελλειμα κατα την προτιμηση του....μας εχωσε με δικη του αποφαση στο ΔΝΤ.......το οποιο ηταν η μονη επιλογη του απο οτι λεει και υπουργος του.
Απο την αρχη...ηταν η πρωτη επιλογη του.

Απο τοτε ζουμε ενα θεατρο σκιων,καθυστερησεις,βεβαιωσεις οτι δεν θα ξεπουληθει η δημοσια περιουσια ενω τελικα γινεται το αντιθετο,βεβαιωσεις οτι δεν θα απολυθει κανενας ενω τελικα γινεται και εδω το αντιθετο.
Και φτανουμε απο συμβουλιο σε συμβουλιο..στην μεγαλη νικη της 21ης Απριλ...Ιουλιου συγνωμη,και αρχιζει παλι το θεατρο..ολοι το θυμομαστε,θα παραιτηθω και θα πεσω στον γκρεμο,με εκβιασμους διοτι αν δεν το ψηφισουν χρεοκοπουμε.... πειθει τους βουλευτες του και τελειωνει και αυτο το δραμα.

Και οι απολυσεις ειναι μερος του μακροπροθεσμου,και ολοι περιμενουμε τοτε να κανει κατι,να εκτελεσει....οχι τον λαο αλλα αυτα που ο ιδιος εχει εκβιασει τους υπολοιπους να ψηφισουν.

Αντι αυτου εκεινος παιρνει το κανό και το ποδηλατο του και αρχιζει τουρνε στα νησια επι ενα μηνα και κατι,ενω ο ιδιος ελεγε τον Ιουλιο οτι δεν θα ξεκουραστει καθολου.

Και με την επιστροφη του αρχιζει η επαναληψη της τραγωδιας με αυτον σε υπερατλαντικο ταξιδι και τον αλλον να τον καλει πισω λογω κρισιμων θεματων...και να τον χανουμε τον Παναγη.
Για να καταληξουμε να ακουσουμε απο το στομα των Τροικανων οτι επι 6 μηνες η εξαιρετη κυβερνηση δεν εχει κανει απολυτως τιποτα,ειναι ανικανοτητα η σχεδιο αυτο?

Με μονο σκοπο να φερνει τα πραγματα εκτος ελεγχου και μετα με την απειλη και τον εκβιασμο να απαιτει απο τους υπολοιπους να ψηφιζουν χειροτερα μετρα απο εκεινα που θα εφαρμοζε αν ειχε κανει λιγη δουλεια?

Μιλαμε για ανικανους η για εγκληματιες απο προθεση?
Αυτο θελω να καταλαβω...απλα.

Και επειδη αυτο δεν θα τελειωσει εδω,και θελω να μπειτε και εσεις σε αυτη την παρακολουθηση της τακτικης αυτου του ασυδοτου ανθρωπου.....περιμενετε μεχρι τον Δεκεμβριο.
Εκει θα εχουμε αλλο επεισοδειο,με νεες απειλες,με νεους εκβιασμους,νεες υστεριες.

Προσωπικα πιστευω οτι ζουμε την παρανοικη επιθυμια ενας απολυτα ανικανου ανθρωπου ο οποιος εχει σχεδιασει και εκτελει τις εντολες αυτων που μοναδικο σκοπο εχουν την καταστροφη της Ελλαδας.

Και αν θυμομαστε λιγο πως επεσε η Τροια,με το να θεωρησει οτι το δωρο που της εκανε ο Οδυσσεας ηταν ειλικρινες και οχι απατη και να το φερει μεσα απο τα τειχη στην πολη.

Ετσι κι εμεις...θεωρησαμε την απατη δωρο,και δεν καταλαβαμε οτι το χαμογελο και η υποσχεση μπορει να κρυβουν απο πισω μια τεραστια παρανοια και ενα σχεδιο καταστροφης της χωρας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: