Σάββατο, Μαρτίου 23, 2013

«Ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ συντάχθηκε απόλυτα με τον Σόϊμπλε για την Κύπρο»!


Συνεργάτης του Ντάισελμπλουμ εκθέτει τον Στουρνάρα

Έκθετος- αυτή τη φορά περισσότερο από ποτέ- είναι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας για την στάση που έλαβε στο πρόσφατο κρίσιμο Eurogroup για την Κύπρο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Newsbomb.gr”, στενός συνεργάτης του Ολλανδού επικεφαλής του Eurogroup κ. Γερούν Ντάισελμπλουμ μιλώντας off the record σε δημοσιογράφους στην Ολλανδία παραδέχτηκε ότι «η θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας ταυτίστηκε πλήρως με την επίσημη Γερμανική τοποθέτηση, που ήταν υπέρ του κουρέματος των καταθέσεων στην Κύπρο». Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους, ο συνεργάτης του κ. Ντάισελμπλουμ πρόσθεσε μάλιστα ότι "η Ελλάδα συμφώνησε για την ανάγκη να επιβληθεί μία λύση βιώσιμη για την Κύπρο που θα περνάει μέσα από την συρρίκνωση του χρηματοπιστωτικού τομέα της νήσου". 
Η αποκάλυψη του συνεργάτη του Νταίσελμπλουμ ξεσκεπάζει την φθηνή προπαγάνδα της κυβέρνησης, η οποία έχει μετατραπεί σε ουρά της Μέρκελ και της Γερμανίας κατά την διάρκεια κρίσιμων διαπραγματεύσεων στους κόλπους της ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην προκειμένη περίπτωση, αποκαλύπτεται ότι ο Στουρνάρας στο κρίσιμο Eurogroup επιφύλαξε μία πραγματική "πισώπλατη" μαχαιριά στην Κύπρο. Μία προδοτική στάση που δείχνει ότι η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου- Κουβέλη είναι υποταγμένη στις επιταγές της Γερμανίδας Καγκελαρίου, φθάνοντας στο σημείο ακόμα να "πουλήσει" με τον πιο ωμό τρόπο τα αδέφλια μας, τους Κυπρίους.

Μάλιστα, πληροφορίες που φθάνουν από τις Βρυξέλλες λένε ότι ο κ. Στουρνάρας δεν έβγαλε κουβέντα για να υπερασπιστεί την Κύπρο, ούτε όταν στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup ετέθη θέμα ακόμα και εξόδου της από την Ευρωζώνη.

Μία λέξη ταιριάζει για την στάση αυτή του Έλληνα ΥΠΟΙΚ: Ντροπή. 


Read more: http://www.newsbomb.gr/apokalypseis/story/290957/synergatis-toy-ntaiselmploym-ekthetei-ton-stoyrnara#ixzz2OJLo8Qmj

Δεν υπάρχουν σχόλια: