Τρίτη, Μαρτίου 19, 2013

Στελέχη της Κυβέρνησης ήξεραν για το κούρεμα στην Κύπρο και απέσυραν καταθέσεις!


Πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος με το οποίο στοχοποιούνται συνεργάτες του Αναστασιάδη

Η έντονη παραφιλολογία που είχε αναπτυχθεί το Σαββατοκύριακο και ήθελε ανθρώπους από τη Μεγαλόνησο να αποσύρουν άρον άρον καταθέσεις την προηγούμενη εβδομάδα προκειμένου να μην υποστούν κούρεμα, αρχίζει να παίρνει οσμή σκανδάλου.

Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα Φιλελεύθερος, υπάρχουν ερωτηματικά για τη στάση συνεργατών του Νίκου Αναστασιάδη, τα οποία πρέπει να απαντηθούν από τον κεντρικό τραπεζίτη της Μεγαλονήσου, ο οποίος είναι ο μοναδικός που έχει πρόσβαση σε όλο το εύρος των τραπεζικών κινήσεων του νησιού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα, είχε γίνει ξεκάθαρο σε μέλη της κυβέρνησης πως τα πράγματα όδευαν προς κούρεμα καταθέσεων και συγκεκριμένα στελέχη του προεδρικού περιβάλλοντος έσπευσαν να αποσύρουν τις καταθέσεις τους.

Είναι συνεπώς κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη η απάντηση του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου καθώς οι “πληροφορίες δεν είναι αόριστες”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα.

http://olympia.grAbout these ads

Δεν υπάρχουν σχόλια: