Τετάρτη, Μαρτίου 13, 2013

Σύμβουλο πάρε ναζιστή, λοστρόμο Πειραιώτη



Την τιμημένη ιθαγένεια της Ελλάδας του Σαμαρά, παρακαλώ η έμφασις να δοθεί στον Σαμαρά, δεν θα την πάρεις χωρίς μόχθο, αδηφάγο τέκνο του μετανάστη. Θα πρέπει να δώσεις συγκεκριμένες απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις: «Τι ήταν ο ναζισμός; Ήταν μια μεγάλη επανάσταση κατά της γραφειοκρατίας. Τι ήταν ο Χίτλερ; Ικανότατος πολεμιστής και ικανότατος ομιλητής. Τι ήταν ο Γκαίριγκ; Διακεκριμένος αεροπόρος. Τι ήταν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης; Τμήμα της πολεμικής προσπάθειας των Γερμανών».

Μα τι σχέση έχουν αυτά με την ιθαγένεια; Ρωτήστε τον κ. Ι. Κωτούλα, ο οποίος είναι σύμβουλος του υπουργείου Εσωτερικών για θέματα ιθαγένειας και συγγραφέας του βιβλίου «Η άνοδος του Γ΄ Ράιχ», όπου στοιβάζονται όλα τούτα τα αδιανόητα περί Χίτλερ και Γκαίριγκ. Στον ελεύθερο χρόνο του, όταν δεν υμνεί τον ναζισμό ή δεν στερεί την ιθαγένεια από παιδάκια, ο Κωτούλας είναι πρόεδρος του Συλλόγου «Οι φίλοι του Σαμαρά», με μέλη τον Τέλη τον Ασβό, την Πουπού την Αλεπού, τον Βρασίδα το Κουνάβι, τη Γιώτα τη Μαρμότα και άλλους κατοίκους του δάσους.

Ένας φιλοναζιστής σύμβουλος για την ιθαγένεια! Σα να βάζεις τον Άδωνη Γεωργιάδη Σύμβουλο για την Προστασία του Πληθυσμού από τη Μαλακία, τον Πρετεντέρη Σύμβουλο για την Προστασία του Πληθυσμού από τον Βενιζέλο, τον Μπόμπολα Σύμβουλο για την Ανάπλαση του Δάσους των Σκουριών, τον Παπαχρήστο Σύμβουλο για την Καταπολέμηση της Πολυθεσίας, της Συκοφαντίας, της Λαμογιάς κ.λπ., μέχρι οι αργομισθίες να γίνουν εφτά. Σα να βάζεις τον Φαήλο Σύμβουλο του Σαμαρά, α ξέχασα, αυτός είναι ήδη Σύμβουλος του Σαμαρά.

Από το φιλοναζιστικό παραλήρημα του Κωτούλα πιο πολύ με τρόμαξαν όσα γράφει για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τούτο επειδή συνέπεσαν με τη βίαιη μεταφορά 103 τοξικοεξαρτημένων στην Αμυγδαλέζα. Η Αμυγδαλέζα βέβαια είναι κέντρο φιλοξενίας και ουδεμία σχέση έχει με στρατόπεδο, διότι αν είχε, στην είσοδο θα έγραφε «Η εργασία απελευθερώνει». Το γράφει; Δεν το γράφει. Άλλωστε, τους τοξικοεξαρτημένους ο Δένδιας τους μάζεψε από τους δρόμους για λόγους αισθητικής: Δεν γίνεται, κύριέ μου, να χαλάνε τα πρεζάκια την ειδυλλιακή εικόνα αυτής της υπέροχης πόλης, με τα ποτάμια που κυλούν νωχελικά, τα φλαμίγκο που τσαλαβουτούν χαρωπά στις λίμνες, τα στάχυα που λαμπυρίζουν στους αγρούς.

Στους ναρκομανείς, τους μετανάστες και τους άστεγους που δεν θα χωρέσουν στις Αμυγδαλέζες θα μοιράσουν πίνακες, να τους φοράνε στο λαιμό και να κρύβουν τα ρημαγμένα σαρκία τους. Νά οι Βαν Γκονγκ, νά οι Πικάσο, νά οι Γκόγιες, θα γίνει η Γ' Σεπτεμβρίου αίθουσα του Ερμιτάζ. Η αισθητική, κύριοί μου, η αισθητική! Να έχουμε το νου μας πάντως, γιατί, όπως έλεγε και ο Νίτσε ο σοφός, η αισθητική του παρόντος είναι η ηθική του μέλλοντος.
 http://left.gr/news/symvoylo-pare-nazisti-lostromo-peiraioti

Δεν υπάρχουν σχόλια: