Τρίτη, Μαρτίου 05, 2013

"Οι Πορτογάλοι στρατιωτικοί αντέδρασαν. Εμείς"; Άρθρο απόστρατου αξιωματικού


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΗΣ
Αντιπλοίαρχος (ε) Π.Ν. (ε.α.)


Προς τους Αποστράτους, Αρχηγούς, Διοικητές και Κυβερνήτες του Π.Ν. και τους αντίστοιχους του Στρατού και Αεροπορίας.        


Αγαπημένοι μου Ηγήτορες,

με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα ν`απευθυνθώ σε όλους εσάς που υπήρξατε Αρχηγοί, Διοικητές και Κυβερνήτες. Είναι η
αγωνία ενός υφισταμένου σας που είχε την τιμή να υπηρετήσει υπό τας διαταγάς σας 34 χρόνια στο Π.Ν.

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2012 η Ένωση Στρατιωτικών της Πορτογαλίας έστειλε (που πιθανότατα και αυτή θα ανήκει στον αρμόδιο Υπουργό) μιά επιστολή στον Πρωθυπουργό της Χώρας τους και με αυστηρό ύφος του περιέγραψαν την Εθνική Εξαθλίωση στην οποία έχει έρθει η Χώρα τους και ο λαός της και ότι ο στρατός δεν θα επιτρέψει μία Χώρα με Ιστορία 900!!! Χρόνια να καταντήσει αποικία!!!

Η τόσο σημαντική αυτή είδηση ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ στη δημοσιότητα από όλα τα Διεθνή και Εγχώρια Καθεστωτικά Μ.Μ.Ε., και έγινε γνωστή μόνο από τα μικρότερα Δίκτυα και Ανεξάρτητα Sites και Βlogs. Θα ήθελα ιστορικά να θυμίσω ότι το 1975 κατώτεροι Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί των Ε.Δ. της Πορτογαλίας ανέτρεψαν το δικτατορικό καθεστώς της χώρας τους που διαρκούσε 47 χρόνια και έμεινε γνωστή ως η <Επανάσταση των γαρυφάλλων>.

Πριν από τους Στρατιωτικούς της Πορτογαλίας μιά Ομάδα Ελλήνων πατριωτών Αξιωματικών που τους ακολούθησαν και υφιστάμενοί τους Υπαξιωματικοί τον Μάιο του 1973 έκαναν ένα κίνημα που άφησε άφωνη την Ευρώπη και θαυμάστηκε από όλο
τον ελεύθερο κόσμο δίνοντας το τελειωτικό κτύπημα στο παράνομο καθεστώς που είχε καταλύσει το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία.

Σήμερα η Ελλάδα μας βρίσκεται ξανά υπό ξένο έλεγχο. Κατέφθασαν Γερμανοί, Ολλανδοί και Γάλλοι επίτροποι. Σε κάθε Υπουργείο δε υπάρχει ένας ύπατος αρμοστής που γνωρίζει αυτά που δεν γνωρίζουμε εμείς και που ορίζει ακόμα και στο Υπουργείο Άμυνας αυτά που δεν δικαιούμαστε πλέον να ορίζουμε εμείς. Αρμοστής ο οποίος ερευνά την Ελλάδα προκειμένου να εντοπίσει τα προς αρπαγή <Φιλέτα> και το χειρότερο όλοι αυτοί μαθαίνουν το σύνολο των μυστικών της χώρας μας. Η Ελλάδα πλέον είναι αποκαμωμένη με τις θέσεις της στο διεθνές πολιτικό σκηνικό να υποχωρεί συνεχώς και με αποδυναμωμένη φωνή στα Διεθνή φόρα.

 Η Δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο. Εκλεγμένοι κoινοβουλευτικοί άνδρες δηλώνουν ότι στη Χώρα μας έχει εγκατασταθεί οικονομική χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα και ότι το Σύνταγμα έχει καταλυθεί.

Τσάκισαν τα μισθολόγια των Ε.Δ., των Σωμάτων Ασφαλείας, των Δικαστικών, των Εκπαιδευτικών, των νέων, των γερόντων που δεν μπορούν πλέον να καλύψουν τις ζωτικές τους ανάγκες. Και όπως γνωρίζουμε τα εισοδήματα κάποτε μπορεί και μερικώς να αποκατασταθούν, εάν χαθεί όμως εθνικό έδαφος τότε θα πρέπει να το επανακτήσουμε και πάλι με ποταμούς αίματος. Έβαλαν τους εφιάλτες μέσα στην καρδιά της Ελλάδας και καμαρώνουν ότι την έσωσαν, ενώ στην πραγματικότητα έχουν παραδοθεί αμαχητί.

Αγαπημένοι μου Ηγήτορες,

οφείλουμε πλέον να αντισταθούμε, με γνώση, τόλμη και δημιουργικότητα, εμείς το πιό υγιές κομμάτι του Ελληνικού λαού που
έχουμε σαν θεσμός την αποδοχή του πάνω από 80% σε ποσοστά από όλες τις δημοσκοπήσεις.

Μαζί μας θα αντισταθεί και ο περήφανος, αδούλωτος λαός μας, γιατί γνωρίζει ότι είμαστε σπλάχνα από τα σπλάχνα του, ένας λαός Γιγάντων που η μοίρα του έταξε να κυβερνάται από Νάνους.

'Ολοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε μιά άλλη Πατρίδα. Δική μας όχι Δική τους, Ενωμένοι με αλληλεγγύη να συνδεθούμε με τον διπλανό μας, να ξεκινήσουμε ένα μεγάλο πατριωτικό μέτωπο, να κάνουμε και πάλι όνειρα δημιουργώντας ένα νέο κεφάλαιο Ιστορίας για την Ελλάδα μας.

Οφείλουμε να αντισταθούμε όπως διαχρονικά αντιστάθηκαν όλοι αυτοί που έταξαν τη ζωή τους να <φυλλάτουν Θερμοπύλες>.

Το οφείλουμε τέλος στους Αθάνατους νεκρούς Αγωνιστές του Μυθικού Ελληνικού Έθνους των 3.500 χρόνων της ιστορίας μας.

http://www.onalert.gr/stories/oi-portogaloi-stratiotikoi-antedrasan-emeis

Δεν υπάρχουν σχόλια: