Σάββατο, Οκτωβρίου 31, 2020

543 Ευρω της πεινας

 


Νεα μετρα ανακοινωσε ο Μωυσης της πλακας,με σοβαροφανεια σταθηκε μπροστα στις καμερες και προσπαθησε να φανει ηγετης αλλα δεν του βγαινει του δολιου,μονο τα προστιμα κρατανε τον κοσμο να μην γυρισει ολα τα μετρα να τα ριξει στην μουρη του...

Και τι ειπε?Ανεφερε τιποτα για καλυτερες συγκοινωνιες που κανει ο ενας συρμος του μετρό 10 λεπτα το λιγοτερο να ερθει μετα τον προηγουμενο?ειπε τιποτα για τα λεωφωρεια που ειναι σαν σαρδελλοκουτα με τον κοσμο να ασφυκτια μεσα πηγαινοντας στις δουλειες του?

Οχι

Του φταιει η εστιαση,εκει κολλαει ο ιος,πουθενα αλλου...

Ολα τ αλλα πανε τελεια,ο κορωνοιος μεταδιδεται εκει οπως πινεις εναν καφε,οπως τρως ενα σουβλακι,μια μπριζολα,ολα τ αλλα ειναι κανονικα,οτι δεν εχει ΜΕΘ και νοσηλευτικο προσωπικο το ανεφερε?

Οχι,αλλα σαν ισχυρος ηγετης μας ειπε να κτυπαμε αυτον και οχι τους λοιμοξιο-λιγους,αυτους εννοει που μας λενε οτι τους λεει να μας λενε,τους αδεκαστους και ειλικρινεις.

Παρτε λοιπον 543 ευρω και καθηστε σπιτι σας και σκαστε,θελει το καλο μας,και το καλο μας ειναι οταν δεν αντιδραμε,οταν σαν καλα προβατακια ακολουθουμε καθε μαλακια που θα σκεφτουν οι ανικανοι για να μας ταλαιπωρησουν.

Απορω μεχρι που θα φτασουν για να αποτελειωσουν την χωρα και τον λαο της.....


Η αποφαση του Μωυση τελικα ειναι να δοθουν 800 ευρω αντι 543,φυσικα 800 δεν θα παρει κανεις αλλα ακουγεται καλυτερο σαν νουμερο απο τα 600 και κατι που θα παρουν ολοι οσοι μπουν σε αναστολη απο αυριο,αλλη μια εξαπατηση του Κουλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: