Σάββατο, Οκτωβρίου 24, 2020

Λοιμωξιο-λιγοι

 


Απο την στιγμη που πολιτικοποιηθηκε ο Κορωνοιος σας ενημερωνω να ειστε φειδωλοι σε οσα πιστευετε και να μην περιμενετε αληθειες και αντικειμενικες αποφασεις απο τον νεο συφερτο που εμφανιστηκε στην χωρα μετα τους δημοσιοκαφρους.

Τους Λοιμωξιο-λιγους

Τους ονομαζω ετσι γιατι ειναι πολυ λιγοι για αυτο που πρεσβευουν.μιζερο-μιζεροι επιστημονες του κωλου που για το κερδος ακολουθουν οτι τους λενε οι πολιτικοι που κυβερνουν την χωρα.

Γιατι αν ειχαν αρχιδια ...που δεν εχουν,οπως και πολλοι αλλοι κλαδοι που εχουν μπλεχτει στα δυχτια της πολιτικης και του κερδους μεσω της δημοσιοτητας που τους δινει η περιπτωση θα ειχαν κανει αλλα τοσους μηνες τωρα.

Δεν θα αφηναν τον υποτιθεμενο Μωυση να ανοιξει τον τουρισμο οπως τον ανοιξε,θα αντιδρουσαν εντονοτατα στην κατασταση που επικρατει στα ΜΜΜ αντι να λενε οτι δεν κολλαει ο ιος εκει,ποσο ξεφτιλας πρεπει να εισαι για να υποστηριζεις κατι τετοιο?


Αυτη η χωρα δεν εχει σωτηρια,πρεπει να σβησει για να μπορεσει η τεφρα της να αναγεννησει κατι νεο,ισως αφθαρτο αυτη την φορα,αρκετα πλεον με τοση βρωμια,απατη και σαπιλα.ποτε θα δουν καταματα τα προβληματα και ποτε θα ενδιαφερθουν για τον λαο οσοι κοπτονται οτι το κανουν?

Μασκες παντου λενε τωρα,αυτοι που πριν λιγους μηνες ελεγαν οτι η μασκα δεν βοηθαει πουθενα,δεν προστατευει απο τον ιο,το αντιθετο,ειναι βλαβερη για τον οργανισμο.

Αντε να πιστεψεις εσυ μετα οτι μαλακια σκαρφιστουν να σου πουν καθε απογευμα μαζι με την ανακοινωση για τα ημερησια κρουσματα.

Γελοιοι,λιγοι και απατεωνες,ευκαιριακηδες της συμφορας.


Και οσο το Oruc reis κανει βολτες εξω απο την Ροδο κι οι υποτελεις των αφεντικων τους κανουν τον ψοφιο κοριο εσεις φορατε τις μασκες σας μην φατε κανενα προτιμο,ειναι το μονο απο το οποιο σας προστατευουν ,,,,και ΣΚΑΣΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: