Παρασκευή, Οκτωβρίου 16, 2020

Διαλογος με Λυκους


 Πολυ κουβεντα γινεται τελευταια για τον υποτιθεμενο διαλογο που πρεπει σωνει και καλα να κανουμε με την φιλη και συμμαχο χωρα Τουρκια,φυσικα η Τουρκια οταν λεει την λεξη διαλογος εννοει να της δωσουμε οτι και οσα απαιτει και να κατσουμε μετα σε μια γωνια να υποκλινομαστε στις εντολες της.

Εμεις απο την αλλη μερια δεν εχουμε κανεναν λογο να τους δωσουμε τιποτα,ο λαος εννοω,γιατι οι κυβερνωντες σαν υποδουλοι διαχρονικα ειναι ετοιμοι να παζαρεψουν την εξουσια τους με κομματια της χωρας μας.

Εμεις να κυβερναμε σκεφτονται κι ας ειμαστε και υπο τον Τουρκο,ηδη δεκαετιες τωρα υπηρετουν τον Γερμανο σαν γνησιοι Γερμανοτσολιαδες και τον Αμερικανο,δεν θα αλλαξει και τιποτα αν βαλουν και εναν τριτο στο κεφαλι τους.

Φυσικα εμεις ειμαστε μελος της υποτιθεμενης Ευρωπαικης ενωσης που στην κυριολεξια ειναι η συμμορια των Γερμανων Ναζί με κατι φιλους τους οι οποιοι κανουν κουμαντο και αποφασιζουν τι και πως θα γινει.

Και ενω ο παρανοικος δικτατορας της Τουρκιας μας επιτιθεται λεκτικα και με αποκλεισμους νησιων ταχα οτι ψαχνει για πετρελαιο η φυσικο αεριο και συνεχιζει να κατεχει παρανομα το βορειο μερος της Κυπρου η Γερμανικη ενωση επιβαλλει κυρωσεις στην Λευκορωσια και την Ρωσια....για γελια η για κλαματα.

Και αποφευγει να αντιμετωπισει τις απειλες πολεμου και τους εξευτελισμους που εκτοξευει ο σχιζοφρενης Σουλτανος της πλακας με τις πλατες της ναζιστικης συμμοριας της Μερκελ.

Τι θα γινει δεν γνωριζω,αυτο που γνωριζω ειναι οτι καμια χωρα δεν γινεται να δεχεται αιωνια επεμβασεις και εντολες,αλλα για να μην τις δεχεται πρεπει να εχει κυβερνητες με αρχιδια κι οχι αρχιδια κυβερνητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: