Πέμπτη, Οκτωβρίου 29, 2020

Ηλιθιοι

Καλημερα σας
Εχω στειλει αρκετα email σχετικα με αυτο το θεμα αλλα η αδιαφορια σας ειναι πρωτοφανης και αντι να ληφθουν περισσοτερα μετρα η κατασταση χειροτερευει.
Ενω ειναι πολυ ευκολο να μεριμνησετε ωστε να προστατευσετε τις ευπαθεις ομαδες που εργαζονται στο δημοσιο εσεις με τις εντολες σας διευκολυνετε την μεταδοση του κορωνοιου και απλα δεν σας ενδιαφερει.
Παραδειγμα απο πληροφοριες που εχω
Διευθυντρια Οικονομικου στον ..... διαγνωστηκε με κορωνοιο,φημολογειται οτι κολλησε απο συναδελφο,λογικο μιας και στον .....  οι εργαζομενοι ειναι ο ενας πανω στον αλλον στα γραφεια,η εντολη για απομακρυσμενη εργασια που εχετε δωσει ειναι αστεια οταν ατομα που ανηκουν σε ευπαθεις ομαδες αναγκαζονται να πηγαινουν στα γραφεια 2-3 φορες την εβδομαδα κατ εντολη των διευθυντων τους αντι να εργαζονται απο το σπιτι περιοριζοντας τον κινδυνο να ελθουν σε επαφη με ασυμπτωματικο κρουσμα.

 Οι απαντησεις που εχω λαβει μεσω email απο εσας ειναι τουλαχιστον ηλιθιες,οταν απαντατε οτι προστατευετε τους ευπαθεις εργαζομενους σας εχοντας τους να εργαζονται back office ειλικρινα δεν μπορω να σκεφτω ποσο ανοητος ειναι αυτος που απαντα ετσι,μονο απο πολιτη που θελει να εξυπηρετηθει κολλαει ο ιος?

Απο συναδελφο οχι?

Για ποιο λογο εργαζομενοι που ανηκουν σε ευπαθεις ομαδες λογω ηλικιας,ασθενειας,ανοσοκατεσταλμενοι κλπ,πρεπει να βρισκονται οπωσδήποτέ στα γραφεια τους με πλημμελεις συνθηκες αερισμου και δεκαδες αλλους γυρω τους?Μην μου απαντησετε οτι εχετε δωσει εντολες γιατι οι εντολες που εχετε δωσει απλα δεν τηρουνται.
Θα σας υπενθυμισω οπως και τις προηγουμενες φορες οτι ειναι υποχρεωση σας η προστασια των εργαζομενων στο δημοσιο και τους οργανισμους που του ανηκουν,δεν ειναι οι εργαζομενοι προς αναλωση,δεν μπορει να αφηνονται αβοηθητοι ειδικα οι ευπαθεις ομαδες,ηδη πληθαινουν τα κρουσματα.

Παρακαλω να ξαναδιαβασετε τα προηγουμενα email μου,οι ευθυνες σας ειναι σημαντικες,δεν θα ειναι η τωρινη κυβερνηση στην εξουσια για παντα ωστε να δινει εκατομμυρια ευρω στα ΜΜΕ για να καλυπτονται οσα γινονται.

Θα ζητηθουν ευθυνες

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: