Τετάρτη, Οκτωβρίου 21, 2020

Κρουσματα σοβαρης μαλακυνσης

 


Εκπληκτοι ολοι βλεπουμε τον τελευταιο καιρο μια κυβερνηση να αγεται και να φερεται   χωρις να μπορει να βρει τι πρεπει να κανει σε ολα τα θεματα,απο το πως θα αντιμετωπισει την προκλητικοτητα του Ερντογαν εως το πως θα ασχοληθει με επιτυχια με το θεμα του κορωνοιου,ολα της εχουν ξεφυγει.

 Απο την μια προσπαθει να μας πεισει οτι θα λαβει μετρα η Ε.Ε. καποια στιγμη ....ισως την επομενη αιωνιοτητα και θα τον κανει να υποχωρησει απο τα παρανοικα σχεδια του,απο την αλλη οτι αν κλεισει τα περιπτερα θα μειωσει τα κρουσματα του ιου.

Τοση μαλακυνση,και τελικα δικαιωνεται η αποφαση της να μοιρασει 20 εκατομμυρια στα μιντια στις αρχες της επιδημιας.

Βρειτε μου ενα μεσον που να ενημερωνει τον κοσμο για οτι πραγματικα συμβαινει και οχι για οσα του εχει πει ο Πετσας οτι πρεπει να πει.

800+ κρουσματα σημερα κι αυτοι καταναλωνουν τις ωρες τους σε τηλεδιασκεψεις οι οποιες δεν εχουν κανενα σκοπο ουτε παραγουν καμια λυση,απλα μαζευονται και συζητουν τα οικογενειακα τους λεγοντας το μακρυ και το κοντο τους,τετοια πολιτικοποιηση επιδημιας δεν νομιζω να εχει ξανα υπαρξει.

Οσο για τους Τουρκους κανουν βολτες στο Αιγαιο και λογικα καποια στιγμη θα ερθουν και στο Κολωνακι να πιουν εναν καφε στο Ντα Καπο,ειμαστε φιλοξενος λαος,τοσο φιλοξενος που και να θελουν να μας τον φυστικωσουν εμεις θα τους κατσουμε μην στεναχωρηθουν.


Ο Πρωην Μωυσης χανει απο παντου,αλλα ζει στον κοσμο του και δεν το καταλαβαινει,τριημερα εδω,διημερα εκει,ο κοσμος καιγεται κι αυτος σαν δημοσιος υπαλληλος ζει το ονειρο του.

Φυσικα οι δημοσκοπησεις μας βεβαιωνουν οτι ειναι 20 μοναδες μπροστα απο τον Συριζα,αυτο που δεν λενε οτι η ΝΔ και ο Συριζα ηταν και ειναι κυβερνησεις μειοψηφιας,κυβερνουν με το 20% μεν και με το 17% οι Συριζαιοι για 5 χρονια,που παει να πει οτι ξεπουλανε και προδιδουν την χωρα συμμοριες που δεν εχουν καν την νομιμοποιηση να το κανουν.

Φανταζομαι οτι καποια στιγμη θα λογοδοτησουν για ολα αυτα,τουλαχιστον θελω να το ελπιζω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: