Τετάρτη, Οκτωβρίου 28, 2020

Λοιμωξιολογος η πολιτικαντης?


 Βγηκε στις οθονες παλι το φαντασμα ενος παρα τριχα λοιμωξιολογου χθες το απογευμα,βγηκε να μας ενημερωσει οτι τα κρουσματα εφτασαν τα 1259,οτι μονη ελπιδα μας ειναι να φοραμε μασκα προστασιας και επισης να μας πει οτι δεν μπορει να γινει κατι καλυτερο με την κατασταση που επικρατει στα ΜΜΜ.


Αυτος στην Ελλαδα ονομαζεται λοιμωξιολογος

Δεν μας ειπε ποιος του γραφει αυτες τις γελοιες μαλακιες να τις λεει στον κοσμο,διοτι αν ειχε αρχιδια,που κανεις απο αυτους δεν εχει δεν θα ειχε αφησει την κυβερνησαρα του Μωυση να ανοιξει τα συνορα οπως τα ανοιξε,δεν θα ειχε επιτρεψει να μπαινουν στην χωρα 3 εκατομμυρια τουριστες και να ελεγχεται μονο το 10% απο ολους αυτους και οι υπολοιποι να τριγυριζουν καθε γωνια της χωρας μεταφεροντας τον κορωνοιο.

 Αυτός που είπε ότι με 100 κρούσματα, το lockdown είναι αναγκαίο για να σώσουμε τις μανάδες κ τους πατεράδες μας, αλλά με 1253,το lockdown είναι βάναυσο.

 

Αυτος εξ αλλου ελεγε καθε βραδυ στα καναλια τον περασμενο Μαρτιο και Απριλιο οτι οι μασκες προστασιας ειναι για το νοσηλευτικο προσωπικο και τους ασθενεις και οχι για τον γενικο πληθυσμο και οτι βλαπτει τον οργανισμο η χρησιμοποιηση τους.

Οσο για την αναφορα του στα ΜΜΜ να του υπενθυμισει καποιος οτι ειναι...υποτιθεται... λοιμωξιολογος και οχι γενικος γραμματεας του υπουργειου μεταφορων και καθηκον του ειναι να προστατευει την δημοσια υγεια και οχι την κυβερνησαρα του ανικανου και παραδομενου Κουλη.

Απατεωνες της συμφορας ολοι τους,παιζουν με θανατους ανθρωπων απο την αισχρη ανικανοτητα τους,αδιαφορουν για την πραγματικη αντιμετωπιση του κορωνοιου,ισως τον βολευει κιολας τον Κουλη που πεθαινει ο καθε συνταξιουχος και καθε ατομο που ανηκει σε ευπαθη ομαδα,γλυτωνει συνταξεις και φαρμακα.

 

Αδιαφορω πλεον για οσα λενε αυτοι ολοι οι γελοιοι που μαζευονται στην επιτροπη λοιμωξιολογων και κοροιδευουν τον κοσμο,απο τυχη ζουμε και οχι απο την δικη τους συμβολη,ας κατεβουν στις επομενες εκλογες,εκει την καταντησαν την επιστημη τους,κωλοχανειο στις διαθεσεις καθε ανικανου Μωυση που τους λεει τι να πουν καθε βραδυ στις τηλεορασεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: