Κυριακή, Μαρτίου 28, 2021

Το 20%

 


Παρερμηνευσαν τα λογια της ειπε η Βανα,ποια ειναι τωρα η Βανα λιγο μας αφορα η μας ενδιαφερει,η φιλοσοφια της ειναι διαχυτη παντου,ειναι η φιλοσοφια βγαινω....λεω οτι μαλακια μου κατεβει και μετα επειδη δεν μπορω να μαζεψω τις αντιδρασεις λεω το κοινοτυπο.....Παρερμηνευτηκαν οι δηλωσεις μου.


Ποσο μπορει να παρερμηνευτει κατι τοσο ξεκαθαρο?

Δεν ειπε κατι ακαταλαβιστικο,ειπε κατι που κι ο πιο ηλιθιος σε αυτη την χωρα καταλαβαινει,ακομα κι αν δεν το ειχε πει το καταλαβαιναμε,πεθαινουν ανθρωποι εκτος ΜΕΘ λογω ελλειψης κλινων.

Και φυσικα δεν φταιει ο Κουλης μονο για τις ελλειψεις αυτες,φταιει γιατι δεν εκανε τιποτα εναν χρονο τωρα να το διορθωσει,αλλα το να βγαινει ο καθε γελοιος συριζαιος να κατηγορει οταν επι 5 χρονια δεν εκαναν τιποτα για αυτο ειναι απλα αστειο.


Ο Κουλης ειχε αλλο σχεδιο,ειχε το σχεδιο να αποτελειωσει το ΕΣΥ,αυτη ειναι η φιλοσοφια του,δεν ειχε σκοπο ουτε να αυξησει τις ΜΕΘ ουτε να προσλαβει προσωπικο,να απολυσει ηθελε,κι ετσι δεν εχει κανει τιποτα για να αυξησει τις ΜΕΘ,ευτυχως που δωρισαν μερικες καποιες εταιρειες η ιδρυματα αλλοιως δεν θα υπηρχε λυση.


Και με τις πολιτικες που ακολουθησαν ενα χρονο τωρα,χωρις να καλυτερευσουν τα ΜΜΜ,χωρις να γινουν τα λοκνταουν πραγματικα λοκνταουν κι οχι κοροιδια,χωρις σχεδιο και με επιστημονες υποταγμενους στις εντολες του Κουλη....περιμενατε κατι καλυτερο?


Εγω οχι.

Και απο την μια κρισιμη εβδομαδα παμε στην επομενη κρισιμη εβδομαδα,μεχρι να ερθουν οι τουριστες,μετα δεν θα ειναι κρισιμες,θα ειναι τελειες και φωτεινες.

Απο την στιγμη που αυτος που κυβερναει εχει γραψει στα αρχιδια του την ζωη των πολιτων και κανει επικοινωνιακα παιχνιδακια θεωρωντας οτι οι υπολοιποι ειμαστε ηλιθιοι μην περιμενετε τιποτα.

Οποιος ζησει εζησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: