Τρίτη, Μαρτίου 09, 2021

Χεσμενο Διαγγελμα

 

 

To βράδυ των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 τόνισα ότι είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ενότητα, την ασφάλεια και την ευημερία όλων των Ελλήνων

Ευημερια 534 ευρω με το ζορι?

 

Ειπε με σοβαροτητα και στομφο ο πιο ασοβαρος Πρωθυπουργος που επι δυο χρονια εχει κανει τα παντα για να χουντοποιησει την χωρα.

Προχθες που εδειραν αλυπητα εναν πολιτη οι ανεκπαιδευτοι αστυνομικοι γιατι δεν βγηκε να πει μια λεξη?

Δεν ξερει οτι οποιος σπερνει ανεμους θεριζει θυελλες?

Βγηκε να μας πει τι?

Οτι αυτος κυβερναει?

Με τα λογια?

 Ειπε λοιπον οτι δεν θα επιτρεψει σε κανεναν να μας διχασει.... στον εαυτο του γιατι το επιτρεπει? 

Αν ειχε βγει προχθες να καταδικασει τον ξυλοδαρμο του πολιτη θα ειχε λογο να βγει και σημερα. 

 Οχι ομως μονο σημερα.

 

 Ενας πρωθυπουργος κατ αρχην δεν θα ειχε επιτρεψει να γινει οτι εγινε στην πλατεια την Κυριακη,αν δεν το ειχε προλαβει θα ειχε αντικαταστησει τους παντες που φταινε,αυτος εμεινε αορατος και αμιλητος και βγηκε μετα το αποψινο με μαλακιες να απειλησει,δεν εχει τα κοτσια,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙ.

 Πρεπει να καταλαβει οτι η Αστυνομια δεν ειναι οι Πραιτωριανοι του και οτι οπως νοιαστηκε για τον αστυνομικο που ολοι ευχομαστε να μην εχει σοβαρα προβληματα θα επρεπε να εχει ενδιαφερθει και για τον πολιτη,με τετοιες ενεργειες σπερνει την διχονοια που ο ιδιος λεει οτι θα σταματησει,η ηγεσια της Ελας πηγε στο νοσοκομειο που νοσηλευεται ο αστυνομικος,στο Κατ με τον πολιτη ποιος πηγε να ζητησει συγνωμη?

Δεν εχει το πολιτικο βαρος να κανει τιποτα,μονο να απειλησει και αυτο τον καθιστα επικινδυνο,μονο με προστιμα και περιορισμους κυβερναει οταν ο ιδιος κανει ταξιδακια και τρωει με παρεες 30 ατομων και γνωστη συζυγος υπουργου κανει πικ-νικ σε παρκα με φιλους και στον Εοδυ ψηνουν μπριζολες.

Το παρακατω τουι τα λεει ολα,κριμα και ντροπη στην ταχα δημοκρατια τους.

 

Jacquou Utopie
@Jaquoutopie
·
Όταν τραυματίζεται αστυνομικός, ο Πρωθυπουργός κάνει διάγγελμα. Όταν τραυματίζεται πολίτης, η ΝΔ στέλνει non paper στα μέλη της με τον φάκελο κοινωνικών του φρονημάτων και οι βουλευτές τις τον διαπομπεύουν στα κανάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: