Πέμπτη, Μαρτίου 18, 2021

Του Κουτρουλη ο γαμος

 


Το αλλα ντ αλλα της Παρασκευης το γαλα σχετικα με τον Κορωνοιο συνεχιζεται,μην χασετε αυτη την παρασταση,οι καλυτεροι κλοουν,οι πιο εμπειροι ανιδεικευτοι μαγοι,ο Χουντινι και τα 7 αδερφια του,η Παγωνη και ο Γωγος,ο Κουλης μαζι με τον Αδωνι σε σαλτο μορταλε,τα ζωα μου αργα και οι πιο επιτυχημενοι φαφλαταδες σε μια και μοναδικη παρασταση,δωρεαν,δειτε την κλεισμενος στο σπιτι σας,διαρκει εναν χρονο.

Απο εκει που μας ελεγαν,μην φορατε μασκες γιατι δεν βοηθανε φτασανε στο μια και δυο και τρεις μασκες,οσες αντεχετε,μεχρι να σκασετε,εξ αλλου αυτη ειναι η επιδιωξη μας,να σκασετε καποια στιγμη.


Ανοιγαν και εκλειναν περιπτερα,μινι μαρκετ,μειωναν και αυξαναν ωρες λειτουργιας,μας κλειδωναν στα σπιτια μας απο τις 6 το απογευμα τα Σαββατοκυριακα,ολα αναιρουνται και ολα ανατρεπονται,βλεπουν την πληρη αποτυχια,βλεπουν την αυξηση των κρουσματων,βλεπουν τον κοσμο να αγανακτει,και το ξανασκεφτηκαν....


Αφου πεθαινουν που πεθαινουν,αφου το Εσυ το εχουμε παρατημενο,αφου δεν εχουμε ΜΕΘ,αφου δεν εχουμε νοσηλευτικο προσωπικο,αφου δεν εχουμε γιατρους,τους διωξαμε ολους με τα μνημονια και τους μισθους πεινας,αφου δεν εχουμε ΕΣΥ,εμεις να το διαλυσουμε θελαμε αλλα μας την εφερε ο Κορωνοιος και τωρα δεν μπορουμε,αλλα θα το διαλυσουμε,ολα στους ιδιωτες,στους IDIOTS σαν εμας.


Τα πισω μπρος και τα μπρος πισω,τα κατω πανω και τα πανω κατω,τι αποτελεσμα ειχαν αυτα ολα τα μετρα που πηραν ενα χρονο τωρα?

Θα σου πουν ειχαν

Θα σου πουν γλυτωσαμε τα χειροτερα,δηλαδη ποσα πιο πολλα ηταν τα χειροτερα?

Μια κυβερνηση της πλακας και μια γελοια επιτροπη,ασχετοι με καθε λογικη.

Ενα χρονο μας γαμησανε ορθια,ανασκελα και μπρουμητα,και τελικα γεμισαν οι ΜΕΘ και θα πεθαινει ο κοσμος στον δρομο....


Του κουτρουλη ο γαμος

Το πανηγυρι της γελοιοτητας

Ολα πανω στις καμπουρες μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: