Τετάρτη, Μαρτίου 03, 2021

Εξυπνα μετρα απο ηλιθιους

 


Εγιναν οι ανακοινωσεις για τα μετρα που θα ισχυουν τις δυο επομενες εβδομαδες,τωρα αν κρατησουν δυο μηνες αυτο ειναι αλλη ιστορια,την κουβεντα ξεκινησε το Κικιλια που ειπε οτι θα ειναι ειλικρινης μαζι μας οπως ηταν παντα.


Σαν τοτε που μας ελεγε οτι ειμαστε θωρακισμενη χωρα αλλα τελικα αποδειχθηκε οτι ελεγε ψεματα.

Καλα θα παει και αυτο.

Μετα εξειδικευσε τα μετρα το μπουλντογκ της παραλιας,ειλικρινα δεν τα θυμαμαι γιατι χρειαζεται να εχεις πτυχιο απο το Πολυτεχνειο και την φιλοσοφικη για να καταλαβεις την τοση εξυπναδα που κρυβουν απο πισω τους,γιατι απο μπροστα μαλλον ηλιθια σαν τα προηγουμενα ειναι.


Κατ αρχην δεν υπαρχει αυστηρη καραντινα,οι ιδιοι που εμπαιναν στα λεωφωρεια και στο μετρό και κολλουσαν κορωνοιο ο ενας πανω στον αλλον θα συνεχισουν να μπαινουν,δεν αλλαζει κατι.

Θα απαγορευεται η μετακινηση με αυτοκινητο με τον κωδικο 6,μεχρι να αποφασισει ο Κουλης να κανει καμια εκδρομη τριγυρω και να το παρουν πισω αυτο το μετρο,αλλα το σημαντικοτερο απο ολα....

Το Σαββατοκυριακο αντι να μαζευομαστε μεσα στις 6 θα το κανουμε στις 7,κουραστηκε ο Κορωνοιος να κολλαει απο τις 6 κι ετσι αλλαζουμε κι εμεις ωρα.


Αυτα και μερικα αλλα ειναι τα εξυπνα μετρα που τα σκεφτηκαν τελειως ηλιθιοι,το θεμα ειναι οτι εμεις ειμαστε ακομα πιο ηλιθιοι και καθομαστε και τους ακουμε αυτους.

5ος μηνας καραντινας με φανφαρες και επικοινωνιακα τρυκ τυπου ειμαστε οι καλυτεροι οταν ειναι πλεον φανερο οτι ενα χρονο τωρα δεν ξερουν τι τους γινεται,ζουμε ενα δραμα τεραστιο.

Αντε,μεχρι να εμβολιαστουμε,δηλαδη σε κανα δυο χρονια,μεχρι να πεθανουμε οσοι ειναι να πεθανουμε....υπομονη και επιμονη.


Με αυτους που ψηφισατε περιμενατε κατι καλυτερο?



Δεν υπάρχουν σχόλια: