Τρίτη, Μαρτίου 02, 2021

Εξυπνα μετρα απο μια ανικανη κυβερνηση και μια ηλιθια επιτροπη λοιμωξιολογων

 


Ενας χρονος με Κορωνοιο και απλα ειμαστε τυχεροι,οχι γιατι εκαναν κατι αξιολογο αυτοι που κυβερνουν οι η μαιντανοι τους που ειναι στα καναλια απο το πρωι εως το βραδυ να τρομοκρατουν τον λαο,απλα ειμαστε τυχεροι,οι ατυχοι ειναι αυτοι που εχουν πεθανει εκτος ΜΕΘ,και αν εχετε προσεξει κανεις επωνυμος και ιδιαιτερα απο το πολιτικο συστημα δεν εχει πεθανει απο Κορωνοιο,ευκολα η δυσκολα εχουν ιαθει,οι ατυχοι και δυστυχεις ειναι οι ανωνυμοι διπλανοι μας που χωρις φαρμακα και θεραπεια αφησαν αυτη την ζωη αδικα και γρηγορα.


Τωρα μετα απο ενα χρονο και συνεχομενα λοκνταουν τα οποια χειροτερεψαν αντι να καλυτερεψουν την κατασταση ηρθε η ωρα να μας επιβαλλουν τα"εξυπνα μετρα"αποδεχομενοι οι ιδιοι οτι ολα τα μετρα που ειχαν επιβαλλει εως τωρα ηταν απλα Ηλιθια.


Ακομα δεν εχουν αποκαλυψει αυτα τα μετρα,δυστυχως δεν θα ειναι η καλυτερευση των ΜΜΜ τα οποια εχουν αφησει στην μοιρα τους και λογικα εκει μεσα εχουν κολλησει χιλιαδες συμπολιτες μας,δεν θα ειναι καλυτερες υπηρεσιες στην πρωτοβαθμια υγεια η στους ασθενεις με τον ιο,δεν θα ειναι οι παραγγελιες των μονοκλωνικων αντισωματων που σωζουν ζωες στο εξωτερικο αλλα εδω ειμαστε πιο εξυπνοι απο αυτα.


Θα ειναι περισσοτεροι περιορισμοι,θα ειναι περισσοτερα προστιμα,μια τιμωρητικη χουντα η οποια κερδιζει καθε μερα πανω απο μισο εκατομμυριο ευρω απο προστιμα που επιβαλλει σε πολιτες της που ζουν με 534 ευρω τον μηνα.

Επικοινωνιακα τεχνασματα που θελουν να πεισουν τον κοσμο οτι ο Κουλης ειναι ο σωτηρας και ο κυριαρχος μαζι με τις δημοσκοπησεις των καλοπληρωμενων μιντια δεν βοηθανε στην καταπολεμηση του κορωνοιου,ο κοσμος και βλεπει και καταλαβαινει τι γινεται,δεν ειμαστε ολοι ηλιθιοι.

Μια ακροδεξια συμμορια που επιβιωνει μονο και μονο απο την πληρη ελλειψη αντιπολιτευσης και αντιπολιτευτικου λογου,μεστου και σοβαρου,οχι οι αηδιες που ακουγονται απο την αντιπαλη συμμορια του Αλεξη.

Τα πειραματα συνεχιζονται,τα πειραματοζωα ζουν και πεθαινουν καθε μερα,αν νομιζετε οτι οσοι κυβερνουν νοιαζονται στο ελαχιστο για τους νεκρους και τους πεινασμενους τοτε ειστε ανοητοι,την εξουσια να εχουν και ας ψοφησουμε ολοι.

Τα εξυπνα μετρα ερχονται

Η Εξυπνη σιτα ειναι εξυπνοτερη απο ολους αυτους.

Σε αναμονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: