Τετάρτη, Μαρτίου 03, 2021

Επιδοματα ξεφτιλας

 


Διαφημιζει ο Κουλης οτι στηριξε ανεργους και μακροχρονια ανεργους 

1 χρονο κορωνοιος

 τι εδωσε?

 2 μηνες εξτρα επιδομα στους 12 μηνες του 2020,μπηκε το 2021 τα ιδια.

 μετα τους 2 εξτρα μηνες τι τρωνε αυτοι? 

τις υποσχεσεις του Κουλη.

Αυτη ειναι η στηριξη που αναφερεται στα μιντια και επαναλαμβανεται σαν καποιο νεο μετρο για να ακουνε οι χαζοι που τον ψηφισαν και να λενε....κοιτα ρε τι καλος που ειναι ο Κουλης.

Και ειναι πραγματικα για γελια και για κλαματα που τα διαφημιζουν γιατι αυτα τσ 399 ευρω που παιρνει εως και μεχρι 12 μηνες ο ανεργος ...και το επισημαινω αυτο γιατι πολλοι νομιζουν οτι επιδομα ανεργιας παιρνει καποιος για οσο καιρο ειναι ανεργος,ΟΧΙ,12 μηνες μαξιμουμ,ο μακροχρονια ανεργος παιρνει 200 ευρω τον μηνα για 12 μηνες,αυτο το επιδομα δεν το δικαιουνται ολοι οσοι εχουν παρει το επιδομα ανεργιας,ελαχιστοι και με οικονομικα κριτηρια,δηλαδη αυτοι οι γελοιοι της εξουσιας που κερδιζουν 8 χιλιαρικα και τον μηνα πιστευουν οτι αυτος που του πετανε αυτο το ξεφτιλισμενο επιδομα μπορει και ζει.

Μετα απο το τελος αυτων των επιδοματων της πεινας αφηνεται ο ανεργος στην τυχη του η στο να κανει αιτηση για το Ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα το οποιο θα μπορει να παρει μετα απο 6 μηνες απο την τελευταια πληρωμη του απο οποιοδηποτε φορεα,δηλαδη για 6 μηνες θα ζει χωρις εισοδημα.

Τοσο γελοιοι.


Εδωσε λοιπον ο Κουλης 2 εξτρα επιδοματα στις δυο αυτες ομαδες ανθρωπων,και?

Μετα θα τρωνε τα πλακακια και τα σοβατεπια γιατι μην μου πειτε οτι θα βρουν εργασια εν μεσω πανδημιας,και δεν μιλαω για ατομα ανω των 40-45 ετων που δεν θα βρουν ετσι η αλλοιως.


Μια συμμορια μετα την αλλη ερχονται στην εξουσια,καρπωνονται χρημα και δυναμη και μοιραζουν παραμυθια,τσολιαδακια και Αμαλιες στους ιθαγενεις,δεν εχουμε λεφτα λενε,εχουν για τα μιντια και τους κολλητους τους ομως.


Η ξεφτιλα στην εξουσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: