Δευτέρα, Μαρτίου 08, 2021

Χουντα Μητσοτακη


 Χθες βραδυ ξαφνικα ανακαλυψαμε οτι δεν εχουν περασει πολλα χρονια απο την περιοδο 1967-1974,τοτε που η εθνοσωτηριος κυβερνηση του Παπαδοπουλου-Ιωαννιδη εδερνε οποιον ηθελε και περνουσαμε ολοι πολυ ομορφα και ολοι οι αντιθετοι ηταν κλεισμενοι στην Μπουμπουλινας και στο ΕΑΤ-ΕΣΑ και ετρωγαν ξυλο μαζι με βασανιστηρια ......

Ο Κουλης σκαβει τον λακκο του,σιγα-σιγα και τον σκαβει με το ιδιο φτυαρι που χρησιμοποιουσε ο Τσιπρας για να σκαψει τον δικο του,και ανοιγει πολυ γρηγορα ενας λακκος,χρειαζεται ελαχιστος χρονος.

Αυτο που συνεβη στην Ν.Σμυρνη ειναι απαραδεκτο,και πιο απαραδεκτος ακομα ειναι ο τροπος με τον οποιο προσπαθουν να καλυψουν αυτο που εκαναν,για ποτε ανακαλυψαν 30 την μια φορα και 60 την επομενη αναρχικους που επιτεθηκαν στους αστυνομικους και τους μαυρισαν στο ξυλο ωστε να αναγκαστουν να αντεπιτεθουν με μενος και να τους ξυλοκοπησουν αλυπητα οποιον εβρισκαν μπροστα τους. Ειναι σε ολους γνωστο πως κατασκευαζονται κατηγοριες εναντιον πολιτων για να καλυψουν τα εγκληματα των ανεκπαιδευτων μπατσων.

 

Αυτο που δεν ανεφεραν ειναι οτι τους επιτεθηκαν και 60 οικογενειες με μωρα πετωντας τους πανες  Babylino και σοκολατες Kinder bueno οι οποιες τραυματισαν πολλους αστυνομικους και τους εστειλαν στον Γρηγορη το Μικελ και στο Εβερεστ.

Η Χουντα Μητσοτακη εξαπλωνεται,και δεν δικαιολογουνται με τιποτα οσοι σημερα απολογουνται για οσα γινονται,ο αστυνομικος δεν εχει κανενα δικαιωμα να επιτιθεται και να ξυλοκοπαει με μανια αοπλους και φιλησυχους πολιτες επειδη ζητανε εξηγησεις για οσα κανουν σε αλλους πολιτες,αλλα μια χουντα θεωρει τον πολιτη εχθρο,το θεμα ειναι ποσο θα παρει μεχρι να θεωρησει και ο πολιτης τον αστυνομικο εχθρο.

Αυτο δεν το εχουν σκεφτει οσοι εχουν αυτον τον γελοιο σαν υπουργο δημοσιας ταξης?





Δεν υπάρχουν σχόλια: