Πέμπτη, Μαρτίου 11, 2021

Υπηρετες του λαου

 


Χαζευα το πρωι στα καναλια οταν ακουσα εναν συνδικαλιστη της αστυνομιας να λεει με στομφο"η αστυνομια δεν υπηρετης της καθε κυβερνησης,ειναι υπηρετης του λαου"

Ξερετε εσεις κανεναν υπηρετη να ξυλοκοπαει το αφεντικο του?

Εγω οχι.

Φυσικα στα καναλια ο καθενας παει και λεει την μαλακια του,ποιος θα τον σταματησει εκτος απο τους παρουσιαστες που δεν βαζουν γλωσσα μεσα τους?

Ετσι κι αυτος λοιπον ειπε:Ας πω κι εγω μια μαλακια,μονο να την παιζω ειμαι αξιος?

Εμεις σε αυτη την "δημοκρατικη"χωρα ξερουμε τι σημαινει Αστυνομια,να ξεκαθαρισω μιλαω αποκλειστικα για αυτους που τους εκπαιδευουν να αντιμετωπιζουν τον λαο,υπαρχουν και αλλοι που ειναι εξαιρετικα χρησιμοι και βοηθητικοι.

Μερος της Αστυνομιας λοιπον ειναι και αυτοι που εχουν βιαια ενστικτα,και τους κρατανε στο σωμα ειδικα για αυτα,και τους εκπαιδευουν να τα χρησιμοποιουν,μην ακουτε οταν λενε"ηταν ανεκπαιδευτος ο αστυνομικος"γιαυτο αντεδρασε ετσι.

ΟΧΙ

Ο Αστυνομικος ηταν πολυ καλα εκπαιδευμενος ακριβως για αυτο που εκανε,δεν ξεκιναμε ολοι ξαφνικα να παμε να ξυλοκοπησουμε οποιον βρουμε μπροστα μας,δεν τρεφουμε ολοι μας μισος για τους απεναντι μας,δεν υποτιμαμε τον διπλανο μας ουτε θεωρουμε οτι επειδη καποιοι φορανε μια στολη ειναι διαφορετικοι απο εμας.

Αυτοι ειναι εκπαιδευμενοι να πιστευουν ακριβως αυτο,το βλεπεις στην συμπεριφορα τους,στον τροπο που απευθυνονται στον πολιτη,που μιλανε,που κινουνται,που ξερεις οτι ανα πασα στιγμη αν δεν του αρεσει η συμπεριφορα σου που μπορει να ειναι κανονικη μπορει και να σε σπασει στο ξυλο.

Και δεν ειναι μονο το ξυλο,μετα σε μπαγλαρωνουν για αντισταση κατα της αρχης κι εσυ αναρρωτιεσαι τι εκανες....σου φορτωνουν και 5-6 αλλες κατηγοριες και αντε μετα εσυ να τρεχεις στους εισαγγελεις και στα δικαστηρια να αποδειξεις οτι αυτα δεν τα εχεις κανει,γιατι μαρτυρας δεν υπαρχει,τυχεροι ειναι οσοι βρεθηκε καποιος και ειτε τραβηξε με καμερα οσα επαθαν ειτε ειναι διαθεσιμος να καταθεσει υπερ τους.


Η αστυνομια λοιπον κακως λεει οτι ειναι υπηρετης του πολιτη,αν ηταν θα συλλαμβανε πρωτα ολους τους απατεωνες πολιτικους αρχιζοντας με τον εκαστοτε πρωθυπουργο και θα τους κατηγορουσε για εξαπατηση του λαου,για κλοπη και διαφθορα,αυτο φυσικα μπορουσε να γινει αν λειτουργουσε πραγματικα η Δημοκρατια,απο την στιγμη που Εξουσια,δικαστες,αστυνομια καλυπτει ο ενας τον αλλον και περνανε καλα ο μονος χαμενος ειναι ο λαος.


Και τους πληρωνει ολους αυτους,εδω ειναι η ειρωνια,πληρωνει τους δυναστες του να τον εξαπατουν,να προδιδουν την χωρα,να τον δικαζουν και να τον ξυλοφορτωνουν.

Δεν σκεφτηκατε γιατι ενας πρωθυπουργος που εχει εκλεγει απο τον λαο και εχει ορκιστει να τον υπηρετει δεν βγηκε και δεν εχει βγει ακομα να πει δυο λεξεις για τον ξυλοδαρμο του πολιτη στην Ν.Σμυρνη?

Δεν ηταν υποχρεωση του να τον υπερασπιστει?

Γιατι βγηκε μετα την επιθεση στον αστυνομικο?

Γιατι η αστυνομια προστατευει αυτον,οχι τον πολιτη,χωρις τα ματ οι πολιτικοι δεν θα μπορουσαν να πανε ουτε στην τουαλετα.

Χεστηκε για τον πολιτη,στην πεινα τους εχει ολους,ο ενας θα τον νοιαξει?

Μηπως τελικα να σκεφτουμε οτι τα ζωα ειναι πιο εξυπνα απο εμας? 

Ακομα και τα πιο ηλιθια?

Δεν υπάρχουν σχόλια: