Παρασκευή, Αυγούστου 13, 2021

Παρανοια


 ‘Κάποιοι αντιεμβολιαστές ισχυρίζονται ότι κάψαμε εκτάσεις για να τις προστατέψουμε από το να φυτευθούν εκεί ανεμογεννήτριες...’

Δεν ειδα την κακοπαιγμενη παρασταση του Κουλη,δεν την ειδα γιατι αν ηθελα να δω κακη κωμωδια θα πηγαινα στον Σεφερλη,δεν χρειαζεται να παω να δω καποιον χειροτερο απο αυτον.

Αυτη του την προταση την διαβασα περιφερομενος στα κοινωνικα δικτια οπου τον βριζουν οπως δεν  εχουν βρισει κανεναν πρωθυπουργο πριν απο αυτον και βαζω μεσα και τον Τσιπρα.

Ειναι ικανοποιημενος λεει ο Κουλης απο την συνεντευξη τυπου,μια συνεντευξη"ο θεος να την κανει"που δεχτηκε ερωτησεις απο μεσα σαν το iefimerida και το Πρωτο θεμα,αυτο δεν ειναι συνεντευξη,κουβεντα με τους υπαλληλους του και με φιλους ειναι,αν ειναι δυνατον να προσπαθουν να κοροιδεψουν τον κοσμο με ηλιθιες ανακκοινωσεις περι ικανοποιησης.

Να σταθουμε λιγο στην προταση που εχω βαλει στο πανω μερος αυτης της αναρτησης?

Τι σας δειχνει με αυτο που ειπε?

Οτι εχει κανενα ηθικο φραγμο,λιγη ντροπη,ελαχιστο φιλοτιμο?

Τιποτα απο αυτα δεν εχει.

Ο Κουλης συνεχιζει το θεοσταλτο εργο του οπως ακριβως το εχει σχεδιασει,εχει πισω του μια τεραστια συμμορια"επιτελικου παρακρατους"που τους οδηγει εκει ακριβως που θελει να φρασει την χωρα.

 

Στον ολεθρο που αυτος θεωρει σωτηρια.

Συντομα θα δουμε τι σημαινει αυτο το μπλεξιμο των αντιεμβολιαστων (πολυ κακος ορος) με τις ανεμογεννητριες,με τα πρωτα νεα μετρα που θα ανακοινωθουν για την πανδημια στο τελος Αυγουστου.


Ο Κουλης ζητησε στο τελευταιο του διαγγελμα κατουρημενος απο φοβο να μεινουμε ενωμενοι,καθε αλλο παρα αυτο θελει να συμβει.

Η επιθεση κατα των ανεμβολιαστων θα ειναι μετωπικη,αυτοι φταινε για ολα,οχι η πολιτικη κατα της πανδημιας που εφαρμοσαν τοσο καιρο τωρα οι συμβουλοι του και ο ιδιος.

Ακομα και οταν ακομα και οι πιο σκληροι υπερ του εμβολιου διεθνως λενε οτι δεν λειτουργει,οτι δεν θα υπαρξει καμια ανοσια αγγελης,οτι η μεταλλαξη Δελτα και οι επομενες δεν θα σταματουν απο το εμβολιο ο Κουλης συνεχιζει,και μαζι του μια μεγαλη ομαδα ειδικων να τον σιγονταρει.

Οταν στο Ισραηλ οι εμβολιασμενοι σε βαρεια κατασταση ειναι περισσοτεροι απο τους ανεμβολιαστους και οταν η υπουργος υγειας λεει οτι ο εμβολιασμος παιδιων ειναι εγκλημα εδω εχουμε τους ειδικους να λενε τα αντιθετα.

Αληθεια νομιζουν οτι αν ο κοσμος καταλαβει τι κανουν θα τους σωσει το ακαταδιωκτο?

Γιαυτο θελει την διχονοια ο Κουλης,για να κυβερναει βλεποντας τον κοσμο να αντιμαχει.Μεχρι να μαθει τι ακριβως συμβαινει και τοτε τι θα κανεις Κουλη?

Θα υπαρχει δρομος για να αποδρασεις?

Και ανεμογεννητριες θα φερει στην Ευβοια,και θα προσπαθησει να τις εγκαταστησει,και τα ματ θα στειλει να δειρουν οποιον αντιδρασει,και τους αντιεμβολιαστες θα μπλεξει και εκει,και οτι μπορειτε να φανταστειτε θα κανει.


Το τελος του πλησιαζει.

Η απορια μου κατ αρχην ειναι...ποιο τον ψηφισαν.

Ποιοι τον σιγονταρουν ενω ξερουν οτι κανει παρανοικα πραγματα.

Ποιοι του κρυβουν τι συμβαινει.

Πως νομιζουν οτι θα σωθουν στο τελος?

Γιατι θα υπαρξει ενα τελος,καμια κωμωδια δεν κραταει αιωνια.

Και τοτε θα δουμε ποιος θα επικρατησει,η παρανοια,η η λογικη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: