Παρασκευή, Αυγούστου 20, 2021

email:primeminister@primeminister.gr


Για να σταματησει ο Κυριος Μητσοτακης τα περι αντιεμβολιαστων που εφτασαν μεχρι να καψουν και τα δαση και για να αναλογιστει το εγκλημα που κανει εναντι της Ελληνικης κοινωνιας σας ενημερωνω αν δεν το γνωριζετε ηδη οτι:
Στο Ισραηλ οπου οι εμβολιασμοι ειναι πολυ πιο μπροστα απο εμας και οπου γινεται ηδη 3η δοση χωρις καν να υπαρχουν μελετες για αυτο:
Τα κρουσματα δηλαδη ασθενεις και νεκροι μοιραζονται μεταξυ εμβολιασμενων και μερικως η μη ανεμβολιαστων με τους εμβολιασμενους να κατεχουν την πλειοψηφια.

181 νεκροι πληρως εμβολιασμενοι μεταξυ 20/7/2021 και 124 μη η μερικως εμβολιασμενοι.

Ειναι εγκλημα λοιπον εδω να σπερνετε την διχονοια στον πληθυσμο κατηγορωντας απο την μια τους ανεμβολιαστους και απο την αλλη να βεβαιωνετε τους εμβολιασμενους οτι θα εχουν προνομια οπως η εισοδος τους σε εσωτερικους χωρους τον χειμωνα χωρις προστατευτικα μετρα,αυτα ειναι ηδη καταγεγραμμενα στον τυπο ημερησιο και ηλεκτρονικο.
Οποτε
Στην περιπτωση που εχουν ολες αυτες οι πραξεις σας αποτελεσμα αυξησης θανατων θα ειστε πληρως υπευθυνοι,δεν θα μπορειτε να ισχυριστειτε οτι δεν σας ενημερωσαν η δεν το ξερατε.
Και φυσικα η συνεχιση του παραμυθιου σας με τους αντιεμβολιαστες θα καταρρευσει παταγωδως οπως τα υπολοιπα σχεδια σας.
Το Great Reset θα παραμεινει στο γραφειο σας οσο καιρο θα ειστε εκει,μετα θα το παρετε παραμασχαλα και θα πατε σπιτι σας.

Απλα σας ενημερωνω.
Ευχαριστω πολυ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: