Τετάρτη, Αυγούστου 25, 2021

Δεν ειναι ηλιθιοι,ξερουν τι κανουν

 


Δεν υπαρχει δικαιολογια πλεον για τους κυβερνωντες,δεν μπορουν να πουν δεν ξερουμε τι συμβαινει,προχωραμε στα τυφλα με μονο οδηγο το συμφερον της χωρας,το μονο που δεν τους ενδιαφερει ειναι το συμφερον της χωρας,συμβαινουν φοβερα πραγματα και περνανε ετσι χωρις να συζητηθουν,ουτε απο την συμμορια που κυβερναει ουτε απο τις αλλες συμμοριες της αντιπολιτευσης,λες κι ολοι να ειναι ταγμενοι στον ιδιο στοχο,την πληρη καταστροφη του λαου μας.

 

Ολων των λαων.


Δεν ειναι δικαιολογια οτι παιρνουν φασιστικα μετρα λεγοντας οτι το κανουν για την πανδημια,τι θα βοηθησει στην καταπολεμηση του ιου η αποφαση τους να μην μπορουν να κανουν δωρεαν rapid test οι ανεμβολιαστοι αλλα μονο οι εμβολιασμενοι?


Τι θα βοηθησει οτι δεν πρεπει να μπαινουν σε εσωτερικους χωρους οι ανεμβολιαστοι?

Τα λεωφωρεια,οι πλατφορμες του μετρό,το ιδιο το μετρό εσωτερικοι χωροι δεν ειναι?Εκει γιατι θα μπαινουν και οι εμβολιασμενοι και οι ανεμβολιαστοι?

Νομιζουν οτι ο κοσμος τρωει κουτοχορτο?

Οι εκβιασμοι ποτε δεν εχουν περασει,δεν θα εχει καλο τελος αυτο,εχουν γινει μανιακοι με το θεμα του εμβολιασμου,εχουν διχασει τον κοσμο που βριζεται μεταξυ του ενω ξερουν.


Ξερουν.

Οτι η μεταλλαξη Δελτα που τωρα εχει επικρατησει στην χωρα κολλαει και σε εμβολιασμενους και σε μη,και οι εμβολιασμενοι και οι μη μπορουν να την μεταδωσουν.

Γιατι οι εμβολιασμενοι δεν χρειαζονται τεστ για να μπουν σε εσωτερικο χωρο,σε ενα εστιατοριο,σε μια καφετερια,σε ενα πλοιο ενω οι υπολοιποι χρειαζονται?

Παιζουν με την νοημοσυνη μας,τιμωρητικα και εκβιαστικα εμβολιαζουν τον κοσμο αλλοιως του λενε οτι δεν θα εχει να φαει,δεν θα εχει εργασια,αυτο δεν ειναι ενδιαφερον αυτο ειναι καταδικη σε θανατο,αυτοι ολοι παγκοσμια ειναι επικινδυνοι εγκληματιες,δεν γινεται μονο στην Ελλαδα αυτο,σαν καποιος να τους εχει δωσει ενα βιβλιο με οδηγιες και ολοι τους χρησιμοποιουν τις ιδιες μεθοδους και τους ιδιους εκβιασμους,που θα καταληξει αυτο?


Ξερουν πολυ καλα τι κανουν

Το ζητημα δεν ειναι ο ιος ουτε η πανδημια,που πανδημια δεν μπορεις να το πεις αυτο το εγκλημα,το ζητημα ειναι η υποταγη του λαου στις επιθυμιες τους,κι η επιθυμιες τους ειναι γνωστες,δεν μπορουν να πουν οτι ειναι θεωριες συνομωσιας.

Τις λενε οι ιδιοι.

Ανοιχτα πλεον

The Great Reset

Build back better

Τα επομενα χρονια εως το 2030 που εχουν θεσει εως οριο για την επιτευξη των στοχων τους θα ειναι δραματικα για τον ανθρωπινο πληθυσμο.

Αν πετυχουν οσα λενε οτι θελουν να πετυχουν...και το λενε πλεον ξεκαθαρα,θα τελειωσει το ανθρωπινο ειδος,θα μεινουν τσιπαρισμενοι και υποταγμενοι λοβοτομημενοι υπηρετες τους να κανουν τις βαριες δουλειες,οποιος αντιδρα θα απομονωνενται,θα εξοστρακιζεται εκτος των πολεων χωρις εισοδημα και δικαιωματα,δικαιωματα θα ειναι αυτα που θα οριζουν εκεινοι,μην τα μπερδεψετε με τα ανθρωπινα δικαιωματα,καμια σχεση.

Οποτε προετοιμαστειτε,η να αντισταθειτε η να υποταχθητε στις ορεξεις τους.

Ο καιρος ζυγωνει


Δικη σας ειναι η ζωη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: