Τετάρτη, Αυγούστου 04, 2021

Ενας ειναι ο Ενοχος,ο Κουλης

 


Πηγε στον τοπο του εγκληματος ο καραγκιοζης και μετα εστειλε τις ευχαριστιες του στους πυροσβεστες,ναι στους ιδιους που εκβιαζε να εμβολιαστουν και μετα οσους δεν υπακουσαν τους εστειλε σε αλλη υπηρεσια αποδυναμονωντας την πυροσβεστικη.

Και φυσικα μετα το εγκλημα και την ατιμωρησια,οπως συνεβη και με το Ματι θα συνεχισει το θεαρεστο εργο του μεχρι να τον στειλει στο διαολο ο λαος που ελπιζω να συμβει συντομα,οσο συντομοτερα τοσο και καλυτερα.


Ειναι πολιτικη επιλογη αυτο το εγκλημα,και συνειδητα το αποφασισε ο καραγκιοζης,διοτι οταν του ζητηθηκαν χρηματα για την πυροπροστασια εδωσε το 1/10,για τις ιδιωτικες επιχειρησεις των ΜΜΕ που στηριζει γιατι τον λιβανιζουν ομως εδωσε ακομα 20 εκατομμυρια ευρω,βαλτε και τα 50 που ειχε δωσει πριν....70 εκατομμυρια για ενισχυση ιδιωτικων επιχειρησεων,για τα δαση δεν ειχε ο γελοιος.

 

Και μονο οτι δεν εχει διωξει αυτο το ηλιθιο κατασκευασμα που μονο το δακτυλο του ξερει να κουναει....τον Χαρδαλια,τον κανει διπλά υπευθυνο.


Φυσικα και δεν περιμενω καμια τιμωρια,και οι αλλοι ατιμωρητοι ειναι,με 102 νεκρους,ακομα περιμενουμε την ανεξαρτητη δικαιοσυνη να δικασει...εδω γελαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: