Τρίτη, Αυγούστου 24, 2021

Πολιτικη απατη

 Υπηρχε ενα δημοσιευμα στο περιοδικο Nature στις 18 Μαρτιου του 2021 που λογικα θα επρεπε να αναδημοσιευτει αμεσα σε ελληνικα σαιτ η εφημεριδες μιας και ανεφερε οτι υπαρχουν 5 λογοι για τους οποιους η ανοσια της αγγελης ειναι δυσκολο να επιτευχθει.


Εμεις εκεινη την εποχη ειμαστε σε λοκνταουν το οποιο τελειωσε μεσα Μαιου,για το καλο μας.... οπως μας ελεγαν,και για να εμβολιαστουμε ολοι ωστε να εχουμε τειχος ανοσιας το συντομοτερο.

Και επειδη ολα πλεον στην χωρα εχουν υποταχθει ποιος θα τολμουσε να δημοσιευσει μια τετοια ιστορια οτι ειναι πολυ δυσκολο να επιτευχθει η ανοσια την ωρα που εμας κυβερνησαρα του Κουλη,καναλια,εφημεριδες και επιτροπες ειδικων μας ελεγαν οτι θα καταφερουμε να πετυχουμε την πολυποθητη ανοσια.

Ιδου το αρχικο δημοσιευμα


Τωρα που σιγα-σιγα ξετυλιγεται η πολιτικη απατη του κυβερνωντος κομματος και των υπαλληλων του αποφασισε ενας που στεκεται.....ο λογος το λεει ,απεναντι απο τον Κουλη και που βλεπει πλεον οτι ολο αυτο το παραμυθι καταρρει να δημοσιευσει αυτην την προ μηνων δημοσιευση.

Μετα απο 5 μηνες


Καλλιο αργα παρα ποτέ.


Αποδειξη αλλη θελετε οτι επι μηνες και οργανωμενα η συμμορια του Κουλη κοροιδευε τον λαο και τελικα καταληγει να τον διχαζει απο δικα της και μονο σχεδιασμενα λαθη και παραλειψεις?

Εγινε ποτέ στην χωρα μια σοβαρη συζητηση για ενα τοσο σοβαρο θεμα η παραμειναμε σε εκβιασμους,απειλες,τρομοκρατια και φασιστικες πρακτικες?


Εχετε εμπιστοσυνη εσεις,εστω και την ελαχιστη σε αυτη την συμμορια που στοχο δεν εχει καθολου την υγεια του κοσμου αλλα την υποταγη του στα βρωμικα και απανθρωπα σχεδια των αφεντικων της.?


Εγω καμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: