Δευτέρα, Μαΐου 15, 2023

Η Ηττα των δημοσκόπων


 Τα αποτελέσματα των εκλογών στην Τουρκία ελπίζω να ξυπνήσουν και μερικούς ηλίθιους στην Ελλάδα που πιστεύουν στις συνεχόμενες δημοσκοπήσεις οι οποίες εχουν γίνει μέσο παραπλάνησης των πολιτών και κατεύθυνσης τους προς συγκεκριμένο κόμμα.


Με ευκολία θα κέρδιζε τις εκλογές στην Τουρκία ο αντίπαλος του Ερτογάν,έλεγαν....αλλους είχαν για τελικούς υποψήφιους για την προεδρία στην Κύπρο,κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις που δεν έχουν στόχο να εντοπίσουν ποιός θα είναι ο νικητής σε κάθε αναμέτρηση αλλα να οδηγήσουν τους αναποφάσιστους πρός το κόμμα που θέλουν αυτοί που τις ελέγχουν.

Τι βλέπουμε στην Ελλάδα;

Κυλιόμενες και συνεχόμενες δημοσκοπήσεις που απο μια διαφορά 2-3% στις αρχικές τους εκτιμήσεις έχουν φτάσει τον τελευταίο καιρό να δίνουν διαφορά 6% και πάνω μεταξύ πρώτου  και δεύτερου κόμματος.

Aδιάφορο μου είναι ποιό θα είναι πρώτο η δεύτερο κόμμα,και τα δύο υποψήφια να κυβερνήσουν ειναι"μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα"κανένα απο τα δυο δεν έχει όραμα για να προσφέρει ενα καλύτερο μέλλον στον λαό και τον τόπο...αλλά......


Κάποιος κάποια στιγμή μετά τις εκλογές θα πρέπει να ερευνήσει τον λόγο και τον σκοπό που βγαίνουν αυτές οι πλασματικές δημοσκοπήσεις που το μόνο που στοχεύουν είναι να μπερδέψουν και να παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους.

Θα μου πείτε....τι δουλεύει σωστά σε αυτή την χώρα για να δουλέψουν σωστά οι δημοσκόποι.


Και θα έχετε απόλυτο δίκιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: