Παρασκευή, Μαΐου 26, 2023

Πονηρούλης Κούλης


 Να μην υπάρχουν αλαζονικές συμπεριφορές ζήτησε απο το κόμμα του ο Κούλης μετά την μεγάλη επιτυχία της προπαγάνδας που του έδωσε την πρωτιά στις 21 Μαίου.

 

Πόσο πονηρός είναι....

Δεν πρόλαβε να τελειώσει την φράση του και πετάχτηκε σαν πορδή ο τηλεβιβλιοπώλης να δηλώσει οτι πλέον στόχος της ΝΔ είναι οι 180 έδρες ώστε να μπορεί να κάνει απο μόνη της αναθεώρηση στο Σύνταγμα.

Έπεσαν επάνω του οι υπόλοιποι να σπρώξουν την δήλωση κάτω απο το χαλί ώστε να μην πάρει μεγάλες διαστάσεις,είπε και ο Κούλης οτι δεν είναι το ζητούμενο αυτό και έληξε το ζήτημα.

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ.

Οπως κρύβει και ολη την πραγματική αντζέντα των σχεδίων που έχει για όσα θα κάνει μετα και την δέυτερη εκλογική αναμέτρηση.

Μην αυταπατάσθε


Ολα επικοινωνιακά παιχνίδια είναι,και τι θέλουν ξέρουν,και οτι υπάρχει μια μικρή δυνατότητα να το πετύχουν ξέρουν,και τι θα κάνουν όταν το πετύχουν ξέρουν.

Και είπε και κάτι ο Κούλης που πέρασε απαρατήρητο.

Μπορούμε να κάνουμε συνεργασία και με άλλα κόμματα για να επιτύχουμε όσα θέλουμε.....


Ποιά κόμματα δεν είπε.

 

Κάνατε την βλακεία και δώσατε στις 21/5 μεγάλο ποσοστό σε κάποιον που δεν θα έπαιρνε ούτε 15% αν υπήρχε μια δυναμικη σωστή αξιωματική αντιπολίτευση,αυτό δεν το έχει καταλάβει ο Κούλης,οτι πήρε τέτοιο ποσοστό επειδή έλειπαν όλοι οι άλλοι.


Μην το ξανακάνετε....όσοι μπορείτε,κόψτε την αυτοδυναμία τουλάχιστον.

Μέχρι τότε θα κρατάνε χαμηλό προφίλ για να μας ξεγελάσουν.

Μετά θα έρθουν τα χειρότερα.

Εχουν καλούς επικοινωνιολόγους.

Την αλαζονεία του την ζήσαμε 4 χρόνια και θα επανέλθει μετά την 25η Ιουνίου χειρότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: