Δευτέρα, Μαΐου 29, 2023

Απειλές


 Μετά τον τσεκουράτο υπουργό του Κούλη που είπε οτι αν δεν έχουν αυτοδυναμία στις 25 Ιουνίου θα πάνε σε τρίτες εκλογές....

 

 Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι πρέπει να επαναβεβαιωθεί το αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου, δηλαδή η σαρωτική νίκη του κόμματός του, γιατί «δεν νομίζω ότι κανείς θέλει να πάει σε κάλπες Αυγουστιάτικα».

 

Θα μας πηγαίνουν σε εκλογές μέχρι να πάρουν αυτοδυναμία.

Είναι πολύ σημαντική η αυτοδυναμία για τον Κούλη γιατι θα συμβούν πράγματα και θαύματα στην επόμενη τετραετία και δεν θέλει να έχει κάποιον που να τον σταματήσει.

Νομίζω θυμάστε τι έγινε στην διάρκεια της πρώτης πανδημίας,φανταστείτε λοιπόν τι έχει να γίνει αν ....λέμε τώρα...αν κατά τύχη μας βρεί και δεύτερη πανδημία που φημολογείται οτι ετοιμάζεται.

Ανεξέλεγκτος θα δράσει όπως θέλει και θα πάρει όποιο μέτρο θέλει εναντίον μας,ειδικά των ανεμβολίαστων,ποιός ξεχνάει με τι τρόπους προσπάθησε να εμβολιάσει τον πληθυσμό με το θαυματουργό εμβόλιο...που όλοι...η τουλάχιστον όλοι όσοι έχουν ελάχιστο εγκέφαλο ξέρουν τι σκοπό είχε.


Ξανά ανέβηκε λοιπόν στο καλάμι του απο το οποίο είχε ξεκαβαλικέψει πρόσφατα και άρχισε τις έμμεσες απειλές,ξαναψηφίστε με με μεγάλη αυτοδυναμία για να σας πάω "μπροστα"

Μπροστά σε τί δεν λέει.

Στον τάφο;

Στον γκρεμό;

Στην καταστροφή;

Πάντως σε κάτι καλό αποκλείεται να μας παει.

Αυτό είναι σίγουρο.


Κάνατε ότι μαλακία κάνατε στις 21 Μαίου.

Ξυπνήστε τώρα. 

Δείτε πέρα απο την μύτη σας.

Μην πιστεύετε τι σας λεω εγώ.

Διαβάστε μόνοι σας τους στόχους τους.


Δεν είναι όλα όπως σας λένε.

Ξυπνήστε.

Θα πάρετε στον λαιμό σας και τους υπόλοιπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: