Παρασκευή, Μαΐου 26, 2023

Χαμένος


 Διαβάζω απόψεις διάφορων αναλυτών και μέσα σε αυτές υπάρχουν και κάποιοι που θεωρούν οτι ο Σύριζα μπορεί να ανακάμψει στις εκλογές του Ιουνίου.

Και αναρρωτιέμαι για ποιό λόγο να συμβεί αυτό;

Επειδή βγήκε ο Τσίπρας και έκανε μια αποδοχή των λαθών του κομματός του;

Θα επιστρέψουν οι νεκροί απο το Μάτι η την Μάνδρα με αυτή την αποδοχή;

Θα καταργηθεί η συμφωνία των Πρεσπών;

Θα γινει αντιστροφή στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος;

Ο Τσίπρας πιστεύει οτι οι 20+ ποσοστιαίες μονάδες διαφορά είναι μόνο για τα λάθη της προεκλογικής του εκστρατείας για τα οποία είναι απόλυτα υπεύθυνος ο ίδιος;

Πάλι λάθος εκτιμήσεις κάνει.

Απο την στιγμή που ο λαός ξέρει οτι άλλα λέει και άλλα κάνει και οτι μόνη επιδίωξη του είναι η εξουσία και μόνο αυτή δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα να ανακάμψει σαν κόμμα.

Εκεί μέσα γίνεται της εκδιδόμενης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα,δεν είναι κόμμα αυτο.

Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να πάρει λίγες περισσοτερες ψήφους...αν ξυπνήσει ο κόσμος ώστε να μην μπορέσει να κερδίσει αυτοδυναμία ο Κούλης,σε όλες τις αλλες περιπτώσεις νομίζω οτι ο Σύριζα θα πάρει λιγότερες ψήφους στις επαναληπτικές εκλογές.


Δυστυχως τα κόμματα στην Ελλάδα σαν σύνολο ζούν σε μια άλλη διάσταση,σε μια εικονική πραγματικότητα που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ζεί ο λαός,κι επειδή δεν θέλουν να παραδεχθούν οτι δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται αντιδρούν σπασμωδικά σε κάθε τέτοια περίσταση.

Ο κίνδυνος δεν είναι πλέον ο Τσίπρας,είναι αυτά που θα κάνει ο Κούλης με την παντοδυναμία που του έδωσε το αποτέλεσμα των εκλογών.....αν δεν ανατραπεί μερικώς στις επόμενες....

Και θα καταλάβετε τι εννοώ μετά τις προγραμματικές δηλώσεις της επόμενης κυβέρνησης στο τέλος Ιουνίου.

Καί τα πρώτα νομοσχέδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: