Τρίτη, Μαΐου 02, 2023

H Νέα τάξη πραγμάτων είναι εδώ


 Οσοι θεωρείτε πως όσα έγιναν κατά την διάρκεια της πανδημίας δεν ήταν μέρος της επιβολής της Νέας τάξης πραγμάτων καλύτερα να το ξανασκεφτείτε.

Δόθηκε η δυνατότητα μέσω της τρομοκράτησης του πληθυσμού να οργανώσουν την ψηφιοποίηση του ελέγχου των πολιτών και απομένει πλέον η επίσημη εγκατάσταση των τοποτηρητών...γιατί δεν θα υπάρχουν έθνικές κυβερνήσεις αλλα τοποτηρητές οι οποίοι θα επιβάλλουν τις εντολές των νεοταξιτών στις κατά τόπους περιφέρειες.

'Εχουν στα χέρια τους όλα τα εργαλεία για να το κάνουν,κανείς δεν θα μπορεί να εχει πρόσβαση σε υπηρεσίες μέσω του διαδικτίου χωρίς να το γνωρίζουν,ηδη για να συμβεί αυτό πρέπει ο καθένας μας να πληκτρολογήσει τον ΑΜΚΑ του και να εισέλθει μέσω της ΑΑΔΕ,δεν υπάρχει αλλος τρόπος.


Με την κατάργηση των μετρητών που είναι το επόμενο βήμα θα έχουν τον πλήρη έλεγχο σε ότι αγοράζουμε,θα γνωρίζουν τι ξοδεύουμε και την δεδομένη στιγμή θα μπορούν να επιτρέψουν η να περιορίσουν οτι καταναλώνουμε.

Μία παράμετρος είναι ο περιορισμός της κατανάλωσης ζωικών προιόντων και οποιου άλλου προιόντος αποφασίσουν οτι βλάπτει το περιβάλλον,απλά δεν θα δίνεται η έγκριση αγοράς του,εως ότου απαγορευτεί τελείως.

Επόμενος στόχος η απαγόρευση των ορυκτών καυσίμων.

Οι αγορές θα επιτρέπεταινα γίνονται σε συγκεκριμένες αποστάσεις απο τον τόπο κατοικίας και όχι όπου θελήσει ο καθένας καταναλωτής,αυτό θα συμβεί οταν οργανωθούν οι πόλεις των 15 λεπτών που θα περιορίζουν τις μετακινήσεις σε συγκεκριμένες απο τον τόπο κατοικίας αποστάσεις.

Αυτά είναι τα πρώτα βήματα.

Οι ποινές και τα πρόστιμα θα επιβάλλονται σε όσους δεν συμφωνούν η παραβιάζουν τις εντολές αυτές και τις παραβαίνουν,προνόμια θα έχουν οι υπάκοοι....θα μου πείτε....δεν γίνονται αυτά.

Εγιναν και δεν αντέδρασε κανείς....

Θυμάστε οτι μόνο οι εμβολιασμένοι είχαν προνόμια να εισέρχονται σε κλειστούς χώρους...και μάλιστα πανηγύριζαν για αυτό;

Γιατί τα ονομάζω προνόμια...


Γιατί δεν θα υπάρχουν δικαιώματα.

Είναι απλό.

Οι τυραννοι θα αποφασίζουν...

Τι θα τρώμε

Που θα ζούμε

Πως θα ζούμε

Τις μετακινησεις μας

Τον τρόπο έκφρασης μας

Την χρήση του διαδικτίου

Τα πάντα


Μερικά απο αυτά δοκιμάστηκαν στην διάρκεια της πανδημίας,ο περιορισμός των μετακινήσεων.τα πρόστιμα,οι ποινές,η συνεχής παρακολούθηση των πολιτών,οι υποχρεωτικότητες,οι αναστολές εργασίας δίχως μισθό,παραπονέθηκε κανείς;


Θυμηθέίτε απλά το ύφος των διαγγελμάτων του Κούλη,δεν ήταν υφος ανθρώπου που ενδιαφέρεται αν ζήσετε η πεθάνετε.

Ηταν ύφος τύραννου που δίχασε,λοιδώρησε,τρομοκράτησε,εκβίασε,αφησε ανθρώπους χωρίς εργασία και χρήματα,εβαλε πρόστιμα σε υπερήλικες αδιαφορώντας αν έχουν να ζήσουν,τα θυμάστε;


Αυτό που συνέβη στην πανδημία ήταν ενα light παράδειγμα του μέλλοντος μας.

Οταν εγκαταστήσουν την Νέα Τάξη πραγμάτων όλο αυτό θα γίνει εφιάλτης.

Ξέρω,ακόμα δεν το πιστεύετε.

Πως είναι δυνατόν να κάνει κάτι τέτοιο ένας άνθρωπος σε άλλον άνθρωπο;


Δεν μάς θεωρουν ανθρώπους αλλα άχρηστους καταναλωτές "useless eaters"έτσι περιγράφουν στις μελέτες τους τον πληθυσμό που σιγά σιγά θα εξοοντώσουν.

Γιατί τελικός στόχος είναι η μείωση του πληθυσμού του πλανήτη...

Απο τα 8 δις που είναι σήμερα...στα 500-700 εκατομμύρια.


Φανταστείτε με τι τρόπο θα συμβεί αυτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: