Δευτέρα, Μαΐου 22, 2023

Τι έρχεται....

 


Μετά την επόμενη εκλογική μάχη...που μόνο μάχη δεν θα είναι..... όσα σχεδιάζονται θα πάρουν τον δρόμο τους,το σχέδιο είναι σαφές και οργανωμένο απο τους νεοταξίτες μέλος των οποίων ειναι και ο Κούλης και σχεδόν το σύνολο του πολιτικού προσωπικού της χώρας.


Αυτό που παρατηρώ είναι οτι κλείνουν τα υποκαταστήματα των τραπεζών,το ένα μετα το άλλο,στην γειτονιά μου έκλεισαν δυο υποκαταστήματα της Αλφα μπάνκ και δεν υπάρχει κανένα κοντά μου πλέον,ένα υποκατάστημα κεντρικό της Εθνικής στην Ιπποκράτους το είδα κλειστό χθές στην βόλτα μου.

 

Αυτό είναι το πρώτο σημάδι οτι ετοιμάζονται να επιβάλλουν το ψηφιακό νόμισμα την επόμενη περίοδο.

Πρίν το τέλος του χρόνου θα ψηφιστεί στην Ε.Ε. η ψηφιακή ταυτότητα.

Επίσης προετοιμάζεται η υπογραφή της συνθηκης που θα δίνει στον Παγκόσμιο οργανισμό υγείας την δυνατότητα να υπερισχύει των Εθνικών Συνταγμάτων σε περιόδους πανδημίας και να ορίζει τι μέτρα θα πρέπει να λαμβάνονται κατά την διάρκεια της πανδημίας....όπως....υποχρεωτικοί εμβολιασμοί,λοκντάουν,και ποινές σε όσους αρνηθουν να κάνουν οσα υποχρεωτικά ζητάει ο ΠΟΥ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ


Και αν δεν το καταλαβαίνετε ακόμα και ζείτε σαν να μην συμβαίνει τίποτα είστε οι τυχεροί γιατί θα σας έρθουν όλα απότομα και δεν θα προλάβετε να αντιδράσετε.

Οχι οτι θα είχατε κάποια πιθανότητα να αντιδράσετε αν το ξέρατε νωρίτερα.


Ο Κούλης σαν υπάλληλος αυτών των εγκληματιών θα παίξει τον ρόλο που του έχει ανατεθεί,όπως το έκανε και στην διάρκεια της πανδημίας,και όπως δεν νοιαστήκατε εσείς για όσα έγιναν εναντίον άλλων κοινωνικών ομάδων....έτσι δεν θα νοιαστεί και κανείς άλλος για εσάς.


Η πλήρης ψηφιοποίηση του κράτους που διαφήμιζε προεκλογικά αυτό τον στόχο έχει....εσείς τόσο καιρό πιστεύατε πως το κάνει για να σας διευκολύνει την ζωη ε;

 

Δυστυχώς οσα και να γραφτούν ο κόσμος ζεί στην Νιρβάνα του,ψηφίζει λές και πρόκειται για ποδοσφαιρικό αγώνα και οχι γιατί πρόκειται για το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του.


Εγώ οτι και να γράψω δεν έχει σημασία,η μοναδική αντίσταση που μπορούμε να κάνουμε είναι να ενημερώσουμε όσους αγαπάμε η γνωρίζουμε για όσα σχεδιάζουν.


Ισως γελάσουν....το πιθανότερο,αλλα δεν θα γελάνε για πολυ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: