Κυριακή, Μαρτίου 21, 2010

Να ποιοι φταινε

Εχουμε και λεμε.....

Για το σκανδαλο του Χρηματιστηριου φταινε οσοι πουλησαν οτι ειχαν και δεν ειχαν για να αγορασουν μετοχες.

Για το σκανδαλο των δομημενων ομολογων φταινε οι εργοδοτες που πληρωνουν τις εισφορες τους στα ταμεια,αν δεν ειχαν λεφτα τα ταμεια δεν θα αγοραζαν δομημενα ομολογα.

Για το σκανδαλο του Βατοπαιδιου φταει η λιμνη Βιστωνιδα γιατι ειχε βαρεθει εκει στην επαρχια και ηθελε να γινει Αθηναια.

Για το σκανδαλο της Ζημενς φταιει που δεν μας αρεσαν τα ψυγεια με παγο που ειχαμε την δεκαετια του'60 και θελαμε γερμανικα ψυγεια και κουζινες.

Για το σκανδαλο των υποκλοπων φταει η Βονταφον που δεν ειχε βγαλει νωριτερα τα προγραματα με την απεριοριστη ομιλια.

Για το σκανδαλο των ακτοπλοικων γραμμων και του χρηματισμου του Παυλιδη....φταιει η ΙΟΝ αμυγδαλου.

Για την καταστροφη της Ηλειας απο τις πυρκαγιες φταει η γιαγια που εβαλε να μαγειρεψει και επιασε φωτια η κουζινα της,κανονικα θα επρεπε να ειχε παραγγειλει απ'εξω.

Για το σκανδαλο Ζαχοπουλου φταει η σαρανταρα που αντι να βγαλει το ντι-βι-ντι στα περιπτερα οπως η Τζουλια και να τα οικονομισει,εκεινη προτιμησε να το παει στο Μεγα και στο Πρωτο θεμα,στο πρωτο δεν το ειδαν,στο δευτερο και οι δυο ιδιοκτητες εγιναν παμπλουτοι.

Για την πτωχευση της χωρας φταιει που παιρνουμε τετοιους τεραστιους μισθους,και επισης φταιει που μας επιτρεπουν και ψηφιζουμε,αν δεν μας επετρεπαν ισως θα ειχαμε καλυτερους πολιτικους.

Τι ψαχνετε να βρειτε λοιπον,τιποτα δεν θα βγαλουν οι εξεταστικες και οτι αλλο γινει,δεν φταιει κανεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: