Τετάρτη, Μαρτίου 24, 2010

Οι αποδειξεις της ξεφτιλας


Ενω εμεις οταν εργαζομαστε,στον ιδιωτικο τομεα φυσικα περναμε την ταλαιπωρια της ζωης μας,με απιστευτους εργοδοτες,φοροκλεφτες στην πλειονοτητα,και ενω οι μισθοι μας κυμαινονται εκει γυρω στα 800 ευρω στην καλυτερη περιπτωση,και υπαρχουν και εταιρειες που σου τρωνε τις υπερωριες...που τις δουλευουμε οχι σαν του δημοσιου,σου τρωνε μερες της αδειας,σου τρωνε οτι μπορουν να σου φανε και αντε στην επιθεωρηση εργασιας να παραπονεθεις για να βρεθεις ανεργος την επομενη ημερα......

Καποιοι ειχαν τον μπαρμπα απο την Κορωνη και προσληφθηκαν στο δημοσιο,και δεν ειναι ευκολο να προσληφθεις στο δημοσιο,και πολυ περισσοτερο στην Βουλη.

Εκει παιρνουν και 16 μισθους και επιδοματα οταν την ανοιγοκλεινουν και πολλα αλλα που κανεις αλλος δεν παιρνει.

Και ετσι αφου διορισαν στην Βουλη κορες,γυναικες,πρωην συζυγους,ξαδερφια,ανηψια,και οτι αλλο συγγενη ειχαν,αρχισαν να διοριζουν και γνωστους και ψηφοφορους τους μαλλον.

Και αυτοι ειναι βουλευτες του Ελληνικου κρατους,και υποτιθεται θα επρεπε να νοιαζονται για ολον τον λαο,οχι για τα προσωπικα τους συμφεροντα και μονο.

Και ομως....

Μετα απο ολα οσα εκαναν σε αυτην την χωρα,και μετα που απελυσαν ολους τους σταζιτες και τους εστειλαν στην ανεργια,και μετα που μειωσαν μισθους και επιδοματα και αυξησαν συνταξιμα χρονια και κατεστρεψαν την αγορα με την υφεση.

Μετα απο ολα αυτα και οχι μονο εχουν την ξεδιαντροπια να βγαινουν και να μιλανε στις τηλεορασεις και να δικαιολογουν τα μετρα που πηραν,χωρις να ντρεπονται καθολου,δημοκρατες του κολου,ανικανοι της μασας και μονο.

Δειτε στο εγγραφο ποιοι ζητησαν εν μεσω κρισης τις προσληψεις αυτες στην Βουλη,δεν ειναι αγνωστοι,δεν ειναι αφανεις.

Ειναι αυτοι που θα μας σωσουν,αυτοι που μας εφεραν στο χαος,αυτοι που τους πληρωνουμε για να μας κοροιδευουν.

Δοξαστε τους.
Και αν περιμενετε μετα απο ολα αυτα κατι καλο να συμβει σε αυτη την χωρα...γραψτε μου.

Η Λιστα ειναι απο το τροκτικο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: