Πέμπτη, Μαρτίου 25, 2010

Πηγαδι διχως πατο

Οπως τα ειπα πανηγυρια και χαρες καταφεραμε να παθουμε οτι χειροτερο μπορουσαμε να παθουμε,αλλα υπερηφανα σκυφτοι δηλωνουμε οτι πετυχαμε.Πετυχαμε τι?

Να μην χρεοκοπησουμε,μα χροκοπημενοι ειμαστε ηδη εδω και μηνες και μονο με δανεικα ζουμε,αληθεια ολοι οι ελαχιστοι φοροι που πηγαινουν?

Μεσα στην ξεφτιλα μας θα περιμενουμε να δανειστουμε για να συνεχισουμε να ζουμε,την στιγμη που οι προδοτες της πατριδας εχουν μεταφερει τις περιουσιες τους σε τραπεζες του εξωτερικου,την στιγμη που οι εργοδοτες προσπαθουν να κοψουν και αυτοι το 30% των δωρων και επιδοματων των ιδιωτικων υπαλληλων,δηλαδη να κοψουν 120 ερω απο εναν εργαζομενο των 800 ευρω απο το δωρο του Πασχα.Μεγαλο κερδος για αυτους μαλλον,μεγαλυτερο το χασιμο για τον δολιο τον εργαζομενο.

Και θα ερθουν και χειροτερα,με την εθνικη συνταξη,καλυτερα να φυγουμε πριν την παρουμε,ετσι και αλλοιως εγω ανεργος μαλλον δεν θα την παρω ετσι και αλλοιως εξ'αλλου δεν σκοπευω να ζησω και τοσο.

Και η εθνικη μας ξεφτιλα συνεχιζεται και στα εθνικα θεματα,πανε και ερχονται οι Τουρκοι στον Σαρωνικο οποτε θελουν,και εμεις πινουμε καφε στις καφετεριες ανεμελα και ηρεμοι,αληθεια μηπως να τους καλουμε να τον πινουμε μαζι?

Και τι κανει το υπουργειο εθνικης αμυνας?
Μαλλον ο υπουργος ψαχνει να βρει τα κοντινα στο Γεεθα εστιατορια,αλλη αντιδραση δεν βλεπω.

Ολες οι δομες του κρατους δυαλυμενες,υγεια,παιδεια,κοινωνικη προνοια,ασφαλεια,ας μου πει καποιος τι λειτουργει εστω και λιγο σωστα σημερα σε αυτην την χωρα?

Πηγαδι διχως πατο,μας καταντησαν οπως ηθελαν ακριβως,ανικανους να αντιδρασουμε,απλα κοιταμε και παρακαλαμε να μην συμβει και σε μας οτι συμβαινει στους διπλα μας,ειτε ανεργια λεγετε αυτο,ειτε πεινα,ειτε χειροτερο.

Και εκεινοι ολο χαρα στα καναλια ταχα μου να αποδειξουν οτι κατι κανουν,μα δεν κανουν τιποτα,απλα υπαρχουν επειδη υπαρχουν τα καναλια.
Αχρηστοι,ανικανοι,γελοιοι.

Και λιγα λεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: