Δευτέρα, Μαρτίου 22, 2010

Οπλοκατοχη

Και παμε ζητιανευοντας απο την μια,και διαφημιζουμε στις τηλεορασεις πως να βοηθησουν οι πτωχοι πλεον μισθωτοι και συνταξιουχοι την χωρα δινοντας οτι μπορουν για να βγουμε απο την κριση,τωρα το νεο μετρο ειναι τα οπλα πανω στο τραπεζι και οπλισμενα.

Και περασαν μηνες και ακομη να βρουν ακρη με την διαχειρηση της χωρας,και ζητανε αποδειξεις για φοροαπαλλαγη την ωρα που ταμειακες δεν διαθετει κανεις,και βγηκαμε να τρομαξουμε τους χαζους Ευρωπαιους πως αν δεν μας βοηθησουν εμεις θα παμε στο Δ.Ν.Τ..

Ελα ομως που δεν φοβηθηκαν οι χαζοι Ευρωπαιοι και μας εφτυσαν,και ακρη δεν βρισκετε με λογια και εκφοβισμους,και οι φοροφυγαδες χαμογελανε γιατι δεν υπαρχει συστημα που να τους συλλαβει,και παλι λογια,και νομοσχεδια που γραφονται και ξαναγραφονται με την ελπιδα να αρπαξουν και το τελευταιο σεντς απο την τσεπη των μισθωτων.

Λυση η μονη λοιπον η οπλοκατοχη,να τρεξουμε κατ'αρχην για αδεια οπλοφοριας,μετα βουρ στα καταστηματα οπλων,και μετα ας αρχισουμε να σκοτωνουμε ο ενας τον αλλων.

Αστειοτητες και προχειροτητα,το μονο που μπορουμε να περιμενουμε ειναι παλι λογια,η καταρευση δεν αντιστρεφεται πλεον,και οι εγκληματιες στα εδρανα χασκογελανε και πληρωνονται αδρα για τα εγκληματα τους.

Χαζος λαος ειμαστε εμεις οχι οι υπολοιποι Ευρωπαιοι,εμεις τους κοιταμε με απαθεια τους δικους μας εγκληματιες,στην Ευρωπη κατι τετοιοι θα εκαναν διακοπες πισω απο σιδερα χοντρα φοροντας ριγε πυζαμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: