Κυριακή, Νοεμβρίου 14, 2021

Αποτυχημενοι

 


Αφησαν τα παντα στην τυχη τους,μειωσαν τις αποστασεις στα καταστηματα απο τα 9τ.μ. στα 2,εδωσαν την εντυπωση οτι ξεπερασαμε την πανδημια,ελευθεροι χωρις μασκες οι εμβολιασμενοι σε κλαμπ,μπαρ και σε εσωτερικους χωρους,και τωρα τους φταινε παλι οι ανεμβολιαστοι.


Δεν πειθουν πλεον ουτε τους εαυτους τους,κι ο Κουλης που μιλουσε για ομοψυχια συνεχιζει να σπερνει την διχονοια μαζι με τους κολλητους του που απο το πρωι εως το βραδυ τρομοκρατουν και εκβιαζουν τον πολιτη να εμβολιαστει αλλοιως......

 

 Οσα κανουν ειναι παιδαριωδη,διχαζοντας τον κοσμο βοηθαει μονο την πολιτικη τους αντζεντα,αν ενδιαφεροντουσαν για το καλο του πληθυσμου δεν θα ειχαν απολυσει τοσους υγειονομικους με την δικαιολογια οτι ειναι ανεμβολιαστοι,δεν θα ειχαν αφησει τις ΜΕΘ χωρις ειδικευμενο προσωπικο,δεν θα αδιαφορουσαν για οποια αλλη μεθοδο θεραπειας λεγοντας οτι"υπαρχει το εμβολιο"καντε το να σωθειτε οταν αυτο δεν εγγυαται την αποτροπη της μολυνσης,η δικαιολογια οτι οι εμβολιασμενοι δεν νοσουν,δεν νοσηλευονται η δεν πεθαινουν εχει πλεον διαψευστει.

 Η θριαμβολογια οτι εχει εμβολιαστει το 65% του πληθυσμου ειναι παραπλανητικη οταν οσοι εμβολιαστηκαν εως 6 μηνες πριν ειναι εν δυναμει ανεμβολιαστοι οποτε το ποσοστο μειωνεται κατα το μισο και περισσοτερο,ερχεται η ωρα για την τριτη δοση και μετα για τις επομενες.

Ολα ειναι βασισμενα στην εργαλειοποιηση του ιου,δεν ενδιαφερονται καθολου για το αν ζησει η αν πεθανει καποιος,ακολουθουν τις οδηγιες χωρις να ξεφευγουν βημα.


Οποιος καταλαβαινει τι συμβαινει δεν χρειαζεται περισσοτερες εξηγησεις.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: