Σάββατο, Νοεμβρίου 20, 2021

Η στοχοποιηση των ανεμβολιαστων

 


Λιγα λογια για αυτο που ισως ακομα θεωρειται σαν κατι που συμβαινει για να πιεσει οσους δεν εχουν εμβολιαστει να το κανουν,δεν ειναι τοσο απλο το θεμα.


Καλλιεργειται εδω και αρκετους μηνες απο την κυβερνηση η λογικη οτι ο ιος θα ειχε εξαφανιστει αν ειχαμε εμβολιαστει ολοι μας,θα ακουγοταν λογικο αυτο αν δεν ειχαμε ηδη τα παραδειγματα χωρων που με ποσοστο εμβολιασμου κοντα στο 100% εχουν μπει παλι σε λοκνταουν λογω αυξημενων κρουσματων κορωνοιου,αυτο σημαινει οτι ο ιος οχι μονο δεν περιοριζεται απο τα εμβολια αλλα αντιθετως υπαρχει μεγαλυτερη εξαπλωση του.

 

Φυσικα καπως πρεπει να δικαιολογηθει σε οσους εχουν ηδη εμβολιαστει και περιμεναν να επανελθουν σε μια κανονικοτητα ολο αυτο,πιο ασφαλης και σχεδιασμενος τροπος ειναι να μετατεθει η ευθυνη απο αυτους που εδωσαν τις υποσχεσεις της κανονικοτητας σε ενα μερος του πληθυσμου.


Τους μη εμβολιασμενους

Και αυτο γινεται κατ αρχην με τον τιτλο και μονο,αντι να χρησιμοποιηθουν οροι οπως,ανεμβολιαστος,μη εμβολασμενος,χρησιμοποιουν τον ορο "αντιεμβολιαστης"αυτο δεν γινεται τυχαια ουτε προχειρα,γινεται για να μειωθει η αξια του ατομου αυτου ως αντιθετο προς την κοινωνια και επικινδυνο για αυτην.

Για να μην θεωρηθουν φασιστες οσοι σχεδιαζουν ολο αυτο το τερατουργημα επαναλαμβανουν συνεχως οτι τα μετρα που παιρνουν δεν ειναι τιμωρητικα εναντιον οσων δεν εχουν εμβολιαστει,οτι νοιαζονται για αυτους και οσα μετρα παιρνουν ειναι για το καλο του συνολου,φυσικα κανουν οτι αγνοουν οτι οι εμβολιασμενοι μπορουν με το ιδιο ιικο φορτιο να κολλησουν και να μεταδωσουν τον ιο,αλλα επειδη αυτοι υπακουσαν τις εντολες του κρατους τρομοκρατιας ειναι λιγοτερο επικινδυνοι να ανατρεψουν το αφηγημα του.


Η στοχοποιηση εχει πολλους στοχους,ενας ειναι να πιεστει ο μη εμβολιασμενος απο ολη αυτη την κατασταση και να αποφασισει να εμβολιαστει,σε αυτο συμβαλει και η καθημερινη τρομοκρατια,οι απειλες και ο φοβος που καλλιεργουν κυβερνηση,ειδικοι και κυριως τα μιντια που ολη μερα αναφερονται σε αυτον-ους με υποτιμητικο τροπο ενοχοποιωντας τον-τους για την κατασταση της πανδημιας και μεταφεροντας τις ευθυνες οσων ανικανων εφτασαν την πανδημια στο σημειο που βρισκεται επανω του,τους.

 

Η επομενη φαση και αφου η κοινη γνωμη εχει ηδη προγραμματιστει επι μηνες να μην θεωρει τους μη εμβολιασμενους μερος της κοινωνιας αφου εχουν αποκλειστει με τις αποφασεις της κυβερνησης απο οποιαδηποτε δραστηριοτητα εκτος απο την αγορα τροφιμων και φαρμακων,,,εως τωρα,ειναι η πληρης απομονωση τους οπως γραφει και αυτη η μελετη,απομονωση οικονομικη μετα την κοινωνικη και στην εσχατη περιπτωση απομονωση φυσικη σε χωρους κρατησης,ιατρικες εγκαταστασεις η στρατοπεδα,προσφατο και ελπιζω οχι ξεχασμενο ειναι αυτο που εγινε με τους ΕΒραιους πριν και κατα την διαρκεια του δευτερου παγκοσμιου πολεμου.

Διαβαστε το παρακαλω

 

 https://brownstone.org/articles/totalitarianism-and-the-five-stages-of-dehumanization/

 

 The 5th and final step of dehumanization is extermination, social or physical. The excluded group is forcefully ejected from society, either by any participation in society being made impossible, or their banishment into camps, ghettos, prisons, medical facilities.

 

 

Ολα αυτα ειναι μερος του προγραμματος οσων τωρα παιρνουν ελαφρα οσα γινονται εναντιον μιας μεριδας του πληθυσμου,αυτα θα μου πειτε συμβαινουν σε ολοκληρωτικα καθεστωτα,και ποιος σας ειπε οτι ζουμε σε εποχες δημοκρατιας οταν εχουν καταπατηθει ολα τα ανθρωπινα δικαιωματα με δικαιολογια μια πανδημια που χρησιμοποιειται ακριβως για να καταργηθουν ολα τα ανθρωπινα δικαιωματα,εχει βιασθει καθε αρθρο του Συνταγματος,εχουν σωπασει ολοι οσοι θα επρεπε να εχουν μια διαφορετικη αποψη,εχει ποινικοποιηθει ακομα και αυτη?

 

Ζουμε σε δυσκολες εποχες,οι παρανοικοι ηγετες οδηγημενοι απο μια κρυφη ελιτ θα προσπαθησουν να κανουν αυτο που τους εχουν ετοιμασει να κανουν,αν τα καταφερουν αυτο θα ειναι το τελος της ανθρωποτητας οπως την ξερουμε.

 

Δυστυχως το παρελθον δεν μας εμαθε τιποτα.

Ελπιζω να μην συμβει.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: