Δευτέρα, Νοεμβρίου 08, 2021

Ενας Εισαγγελεας παρακαλω υπαρχει?

Η ΓΝΩΣΤΗ στο πανελληνιο Παγωνη εμφανιστηκε σε σκατοκαναλο τρομοκρατωντας τον λαο και λεγοντας οτι εγινε η νυχτα του Αγιου Βαρθολομαιου στα νοσοκομεια και οτι στο Γεννηματας εκτος απο το χαος απο τις πολλες νοσηλειες αναγκαστηκαν να δανειστουν ραντζα για να βαλουν τους ασθενεις.

 

ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?


Ανακοίνωση με την οποία απαντά στην πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, διαψεύδοντας ορισμένα από τα στοιχεία που έδωσε το πρωί της Δευτέρα, εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Το νοσοκομείο «Γεννηματάς» επισημαίνει «αναφορικά με τις δηλώσεις της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ ως προς τις εφημερίες στις 7-8/11/2021, διευκρινίζεται ότι το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021)».

Αμέσως μετά, η διοίκηση του νοσοκομείου «Γεννηματάς» διαψεύδει τη φράση της Ματίνας Παγώνη ότι «πήραμε ράντζα δανεικά από το “Σωτηρία”» αναφέροντας συγκεκριμένα το εξής:

«Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου. Τέλος, επισημαίνεται ότι στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη Μονάδα Υγείας»

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Παγώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι «είχαμε μια δύσκολη νύχτα, μια πάρα πολύ δύσκολη νύχτα, η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου». Μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ τόνισε ότι έχουν μπει ράντζα ακόμα και στην οφθαλμολογική κλινική και πως «έχει γεμίσει το νοσοκομείο από περιστατικά non Covid, ενώ για τα Covid κλείσαμε κλινικές non Covid για να μπουν μέσα».

«Είχαμε μια δύσκολη νύχτα, μια πάρα πολύ δύσκολη νύχτα, η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου, πήραμε ράντζα δανεικά από τo "Σωτηρία"», αποκάλυψε σήμερα για το νοσοκομείο «Γεννηματάς» η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.

Η διοίκηση του «Γεννηματάς» έδωσε στη δημοσιότητα και ένα πίνακα με αναλυτικά στοιχεία για τις εισαγωγές και τις νοσηλείες

 

 https://www.iefimerida.gr/ellada/gennimatas-diapseydei-pagoni-rantza-sotiria-kroysmata

Δεν υπάρχουν σχόλια: