Τετάρτη, Νοεμβρίου 03, 2021

Προς:mincoord@primeminister.gr

 


Κυριε"υπουργε"
Διαβαζω τις ανοησιες που λετε στα ειδησιογραφικα σαιτ και ειπα να σας απαντησω γιατι απο εκει που βρισκεστε δεν εχετε επαφη με τον κοσμο παρα με μια εικονικη πραγματικοτητα που σας κανει να πιστευετε οτι ολα τα κανετε καλα και τελεια.
Μια κυβερνηση που σεβεται τον πολιτη δεν τον φορτωνει οικονομικα βαρη,ειδικα με τους μισθους η συνταξεις που εχετε νομοθετησει για να τον τιμωρησει επειδη δεν της κανει το χατηρι να παιξει την υγεια του Ρωσικη ρουλετα.
Μια κυβερνηση που σεβεται τον πολιτη εχει φροντισει στα κεντρα Υγειας της Αττικης ...φανταζομαι τι χάλι επικρατει στην επαρχια....να υπαρχουν βασικες ειδικοτητες Ιατρων,π.χ.Παθολογος η καρδιολογος ωστε να εξυπηρετουνται οι ασθενεις σε συνταγογραφηση η εξετασεις,σε τρια που εψαξα...Σπατα,Μαρκοπουλο,Κορωπι δεν υπαρχουν μηνες τωρα,για ποια υγεια ποιου λαου νοιαζεστε?
Επισης,μια κυβερνηση με αξιοπρεπεια και οχι τρομοκρατικη θα φροντιζε ο επομενος Παθολογος του Ικα να ειναι διαθεσιμος σε λιγοτερο απο δυο μηνες που ειναι σημερα.
Οταν εχετε διαλυσει λοιπον την υγεια,με καθε τροπο,ατσαλο και ντροπιαστικο ειναι τουλαχιστον ανοησια να μας λετε οτι ενδιαφερεστε για εμας και για να μην πεθανουμε απο κοβιντ πρεπει να κανουμε το εμβολιο.
Αν σας ενδιεφερε να μην πεθαινουν ανθρωποι απο τον κορωνοιο θα ειχατε αρκετες ΜΕΘ και δεν θα ειχατε κλεισει περισσοτερες απο το 50% του 2020 στην Β.Ελλαδα,επισης θα ειχατε προσωπικο να μπορει να φροντιζει αυτους τους ανθρωπους που πεθαινουν μονοι τους μεσα σε τραγικες συνθηκες.
Ειστε λοιπον υπολογοι για πολλα,εμεις δεν μιλαμε,οσοι επιβιωσουμε θα σας απαντησουμε προστατευτικα και οχι τιμωρητικα στις επομενες εκλογες εκτος αν τις καταργησετε και αυτες εως τοτε.
Θα προστατεψουμε την χωρα μας
Θα προστατεψουμε τους εαυτους μας
Θα προστατεψουμε οτι διαλυσατε
και με αγαπη θα σας στειλουμε απο εκει που ηρθατε
Μην το παρεξηγησετε λοιπον,ολα θα ξεπληρωθουν,στην ωρα τους.
Φιλακια
Και μην βιαστειτε κατα την προσφιλη σας συνηθεια να με αποκαλεσετε Ζαιο γιατι τους σιχαινομαι το ιδιο με εσας. 
Κοιν:primeminister@primeminister.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: