Τρίτη, Νοεμβρίου 02, 2021

Προς:minister@moh.gov.gr


Φυσικα σας ειναι γνωστο οτι γελαει ολος ο κοσμος καθε φορα πο αναφερεστε στην προστασια της υγειας του,αν δεν το ξερετε ας το λεω εγω,και δεν εχω και τιποτα εναντιον σας εκτος οτι ειστε τελειως αχρηστος στην θεση αυτη.
Σας εχω ενημερωσει οτι στα Κεντρα Υγειας Σπατων-Κορωπιου και Μαρκοπουλου δεν υπαρχουν βασικες ειδικοτητες ιατρων για την συνταγογραφηση και εξυπηρετηση των ασθενων,επισης σε ολη την Αθηνα 15 μερες πριν.... το πρωτο ραντεβου με παθολογο ηταν στα μεσα Δεκεμβριου,στειλατε την επιστολη σε καποια υποδιευθυνση σας ωστε να μου απαντησει αλλα αυτοι σας εγραψαν εκει που σας γραφει και ο λαος,μην πω που και μας κοψει το ΕΣΡ.
Περι του χθεσινου διαταγματος της καγκελαριας τωρα
Ποσο πιο φασιστικα μετρα θα παρετε?
Ποσο νομιζετε οτι θα τα ανεχθουμε?
Ποσο υποκριτικα ειναι αν τα συγκρινετε με οσα σας αναφερω πιο πανω?
Για ποιου λαου την υγεια ενδιαφερεστε?
Παντως οχι του Ελληνικου
Πεφτετε απο το ενα λαθος στο αλλο και απο το ενα ψεμα στο επομενο,,δυσκολα να τα καλυψετε πλεον,ειναι εμφανης η ελλειψη ικανοτητας και οραματος,εργαλειοποιησατε την πανδημια για να επιβαλλετε τους ορους της Νεας ταξης Πραγματων,φανταζεστε τι θα συμβει οταν το κατανοησουν περισσοτεροι?
Με λιγα λογια,αποκλεισατε απο παντου τους μη εμβολιασμενους,ταχα για το καλο τους,τα ιδια εκανε και ο Χιτλερ,ολα τα εκανε για το καλο του λαου,που καταληξε το ξερετε,θα εχετε αλλη τυχη?
Θα αποτυχετε και παλι,τα λεμε την επομενη φορα που θα αναγκαστειτε να παρετε μετρα και για τους εμβολιασμενους,και τοτε ποιος σας σωζει.
Φιλακια...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: