Παρασκευή, Νοεμβρίου 26, 2021

Η απατη της "Πανδημιας των ανεμβολιαστων"


Επεσε και η τελευταια ελπιδα του κατασκευαστη του χαρακτηρισμου ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ την οποια ανακαλυψε για να δικαιολογησει την ανεπαρκεια και ανικανοτητα του και να εκβιασει με αυτη την αισχρη νοοτροπια του οσους δεν εχουν εμβολιαστει να πανε να το κανουν.

 

Ο καθηγητης Παυλακης απο την Αμερικη το ειπε ξεκαθαρα,προκειται για ψεμα γιατι η επιδημια αυτη συντηρειται και απο τους εμβολιασμενους,παρα τις προσπαθειες του γνωστου φασιστα Πορδοσαλτε που νομιζει οτι επειδη εμβολιαστηκε μπορει να κανει οτι θελει ο καθηγητης του απαντησε οτι αυτο που λεει ειναι αποπροσανατολιστικο και αντιπαραγωγικο,το αποκαλεσε ψεμα.

 

Επισης ο Καπραβελος ανεφερε οτι αυτη την στιγμη το 20% που μπαινουν στα νοσοκομεια ειναι εμβολιασμενοι και μαλιστα ειπε οτι και Γιατροι αλλα και δημοσιογραφοι λενε ψεματα οταν αναφερονται στους ανεμβολιαστους με αυτον τον τροπο.

 

Η Λινου εδω και καιρο λεει τα ιδια,φυσικα η συμμορια εχει τους δικους της ειδικους και δημοσιογραφους οι οποιοι αναπαραγουν οτι βγαλει ο βοθρος του Μαξιμου.


Φυσικα αυτο δεν θα σταματησει τον κατασκευαστη του χαρακτηρισμου αυτου απο την προσπαθεια του,οι εντολες που του εχουν δοθει ειναι σαφεις,εμβολιασμος με καθε τροπο η κοστος.

 

Στο χερι του καθενος μας ειναι να αποφασισει αν υποκυψει στον παρανοικο αυτον ανθρωπο η οχι..

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: