Δευτέρα, Νοεμβρίου 15, 2021

Νεες μορφες διακυβερνησης


 Πολλοι εχουν ξεπερασει ευκολα και μαλλον εχουν ξεχασει το βιντεο που η Ψαρουδα-Μπενακη καλοσωριζει τον Παπουλια στην Προεδρια της Δημοκρατιας το 2005,θα σας ελεγα να το ξαναδειτε ακομα μια φορα και τωρα λιγο πιο προσεκτικα,δεν ειναι συνηθες να ακουγονται οσα λεει η τοτε Προεδρος της Βουλης,καταχωνιαστηκαν απο τοτε,τα μιντια δεν συζητησαν ποτε αυτο το θεμα,η δικαιοσυνη κοιμωμενη δεν ρωτησε ποτέ τι εννοει με οσα ειπε.


Γιατι?

Ειναι πολυ σοβαρα οσα λεει σε αυτο το βιντεο.

Να δουμε μονο ενα,δυο απο αυτα που λεει?


1)

Και παντως η Δημοκρατια θα συναντησει προκλησεις και θα δοκιμαστει απο ενδεχομενες νεες μορφες διακυβερνησης,


Τι εννοει η ποιητρια?

Αυτο που λεει λοιπον συμβαινει σημερα,καταστρατηγηση ολων των δημοκρατικων ελευθεριων,καταπατηση ολων των ανθρωπινων δικαιωματων και πολλων αρθρων του Συνταγματος με δικαιολογια τον Κορωνοιο,και κανεις δεν διαμαρτυρεται,δεν μιλαω για τα μιντια,αυτα ηταν εξευτελισμενα δεκαετιες τωρα,που ειναι οι Νομικοι,οι Δικαστες,οι Συνταγματολογοι,η αντιπολιτευση,βουβοι και οχι μονο,χειροτεροι και απο την εξουσια που κυβερναει.


Ποιες θα ειναι οι νεες μορφες διακυβερνησης?

Γιατι δεν ρωτησε κανεις?


2)Τα δικαιωματα του ανθρωπου και του πολιτη θα υποστουν μεταβολες καθως θα μπορουν να προστατευονται....αλλα ισως και να παραβιαζονται απο αρχες και εξουσιες περαν των γνωστων και καθιερωμενων.


Η Ψαρουδα -Μπενακη αναλυει το 2005 αυτο που γινεται σημερα,με καθε λεπτομερεια,και αυτο που θα ερθει,κανεις δεν ενδιαφερθηκε να ρωτησει τι εννοει,πως ηξερε απο το 2005 για ολα αυτα?

Σημαινει οτι ολα ειχαν σχεδιαστει απο τοτε,σχεδιαστει να συμβουν νωριτερα,κατι τους καθυστερησε,ισως η τελειοποιηση του κορωνοιου,και ετσι τα μετεθεσαν σε επομενη χρονικη περιοδο.


Δειτε το βιντεο,σκεφτειτε και ξυπνηστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: