Παρασκευή, Ιουνίου 16, 2023

Το 41% δεν είναι πλειοψηφία,το 59% είναι.

 


Πολλά πανηγύρια στην συμμορία του Κούλη,χαμηλόφωνα και πολύ διακριτικά,έχουν όλοι εντολή να κρατήσουν την κατάσταση σε ήρεμα νερά μέχρι το βράδυ της 25ης Ιουλίου,μετά θα ξεσαλώσουν,το φαγοπότι θα κρατήσει άλλα 4 χρόνια και θα ληστέψουν ότι άφησαν ακέραιο την πρώτη 4ετία.


Αυτό το 41% που τους ψήφισε ήθελα να ξέρω γιατί πανηγυρίζει;

Εκτός απο την κομματική σαβούρα που περιμένει κανέναν διορισμό σαν μετακλητός,τους τριγύρω που πάντα τρώνε όπου βρούν...ο απλός λαός,ο κάθε ψηφοφόρος τους γιατί εξιτάρεται;

Τι έχει να κερδίσει;

Τίποτα.

Δεν είναι ομάδες τα κόμματα.


Ανεγκέφαλοι που έχουν ιδεολογία το μηδέν,φοβισμένοι που φοράνε μάσκα εως τα φρύδια και χαζοέλληνες της συμφοράς πήγαν και ψήφισαν ότι χειρότερο έχουμε δεί στην πολιτική τα τελευταία 50 χρόνια.

Εναν νεοταξίτη  αδίστακτο.


Θα με ρωτήσετε....είναι καλύτεροι οι άλλοι;

Οχι...

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα.


Πλειοψηφία δεν θα είναι ο Κούλης,με 40-50% αποχή το 41% είναι 20%,πλειοψηφία επι των ψηφισάντων θα είναι,μειοψηφία στον λαό,οπως ήταν και ΄την περασμένη 4ετία και πρίν από αυτόν και ο Τσίπρας.

 

Μειοψηφίες ληστών.

Γιαυτό σχεδιάζουν εκλογικούς νόμους για να παίρνουν την αυτοδυναμία χωρίς να έχουν πλειοψηφία στον λαό,μικρές δικτατορίες που ο φεουδάρχης έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για όλα.

Και όταν συμβεί μια τραγωδία κάνει οτι δεν ξέρει τίποτα.

Διαβάζω οτι θα ασχοληθεί προσωπικά με την δημόσια υγεία ο Κούλης μετά τις 25 Ιουλίου...


Καταλάβατε τι έχει να γίνει;

Οχι ε;

Θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα.

Της πουτάνας το κάγκελο.

Το 41% ψήφισε το μηδέν,το τίποτα..... και τώρα περιμένει κάτι.

Ξέχασαν και τα Τέμπη,και την πανδημία,και την τρομοκρατία,και τα πρόστιμα και τις φωτιές,και τον χιονιά,και την αλαζονεία και τον φασισμό,και την διχόνοια.

Ξέχασαν την ακρίβεια και την κοροιδία.


Για να αισθάνονται ασφαλείς λεει,


Οσοι θυσιάζουν την ελευθερία τους για την ασφάλεια τους....

Στο τέλος χάνουν και τα δύο.

Και την ελευθερία τους,και την ασφάλειά τους.


2 σχόλια:

Arkimid είπε...

Η αποχή είναι περίπου στο 20% αν μετράμε απλά σωστά. Μην μπαίνεις στο Tripoli της δήθεν μεγάλης αποχής. Μα καλά, νοιώθεις ότι γύρω σου 4 στους 10 δεν ψηφισαν; Η αποχή μας ( στις εκλογές ) ειναι Ο εχθρός τους, γι'αυτό την μάχονται. Έτσι κ αλλιώς 4 χρόνια καναπέ , την μέρα που δεν πρέπει σου ρχεται να σηκωθεις; Όταν μιλάς με ηλίθιους απλά τους πολλαπλασιάζει . Σκέψου να ψηφίζεις μαζί τους,.....ποσο μάλλον με υποψήφιους υπερηλιθιους πανευρωπανεγκεφαλους! . ΕΚΛΟΓΕΣ

ΗarryTsopanos είπε...

Τα επίσημα στοιχεία λένε οτι ψήφισε το 61%,οτι απομεινε είναι το 39%,αυτη την φορα ισως είναι και περισσοτερο.