Κυριακή, Ιουνίου 18, 2023

Η Μάνα της Οικογένειας Ντάλτον


 Είναι γνωστό οτι οι Νεοταξίτες και οι υπηρέτες της Νέας τάξης πραγμάτων απεχθάνονται τον Χριστιανισμό,ειδικά τον Χριστιανισμό,ο Χαράρι σύμβουλος του προέδρου του Παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ Κλάους Σβάμπ και γνωστός για τις δηλώσεις του περί αχρηστίας του πληθυσμού της γής και πολλών άλλων τα οποία σχεδιάζουν να επιβάλλουν είναι απο τούς πρώτους που έχει μιλήσει εναντίον των θρησκειών και του Θεού....τώρα μαθαίνουμε οτι και η μάνα της Οικογένειας Ντάλτον έχει κάνει το ίδιο.


Η Θοδώρα Μπακογιάννη,Μητσοτάκη, Κόύβελα η όπως αλλοιώς την λένε....

 

Αν είχα εγώ 3 επώνυμα και μεταξύ αυτών και ενός νεκρού..θα με είχαν συλλάβει.


Αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα και είπε οτι:

Το διαδίκτιο είναι η μεγαλύτερη σοσιαλιστική εφεύρεση μετα την θρησκεία του Χριστιανισμού.

 

Αυτή και το σόι της φυσικά τρέχουν στούς ναούς και προσκυνάνε για να κοροιδέψουν τους χριστιανούς και να αποσπάσουν την ψήφο τους.

Είναι γνωστό οτι το σχέδιο της Νέας τάξης πραγμάτων περιλαμβάνει και την κατάργηση των θρησκειών και την επιβολή μιάς και μόνο θρησκείας που θα έχει την εγκρισή της ελίτ,με βαση αυτό θα προσπαθήσουν να καταφέρουν να πλήξουν και τελικά να καταργήσουν και τον Χριστιανισμό. 

Η Θοδώρα λοιπόν που πρόσφατα τρομοκρατούσε τους πολίτες στην Ροδόπη λέγοντας τους οτι αν δεν ψηφίσουν ΝΔ θα υπάρξει πρόβλημα και κανείς εισαγγελέας δεν κινήθηκε..... απλά ακολουθεί τις εντολές της ελίτ και των παγκοσμιοποιητών. 


Και φυσικά ο αδερφός της η οποια άλλη συγγένεια έχουν...δεν ξέρω....είναι απο τους εντολοδόχους των νεοταξιτών,και αυτό θα ξεδιπλωθεί αμέσως μετά τις εκλογές της επόμενης Κυριακής.

Γιατί απο την μία κατάργησαν την εγκατάσταση της τηλεδιοίκησης στο πρόγραμμα που έστειλαν στην Ε.Ε. αλλα θα επιβάλλουν άμεσα την νέα ψηφιακή ταυτότητα που είναι προαπαιτούμενο για να εγκαταστήσουν έπειτα το σχέδιο της Μεγάλης επανεκκίνησης.

Το δήλωσε ξεκάθαρα ο Πιερρακάκης,

Πιερρακάκης: Άμεσα οι νέες ταυτότητες.

 

Εσείς κοιμηθείτε. 

Η σκλαβιά σας ετοιμάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: