Σάββατο, Ιουνίου 24, 2023

Παραμονή εκλογών


 Παραμονή εκλογών και ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα ψηφίσω,απο την μιά γνωρίζω οτι η διαδικασία είναι μάταιη,οχι γιατί η διαφορά του πρώτου κόμματος απο το δεύτερο δεν ανατρέπεται αλλά γιατί όποιο και να ψηφίσω η κατάσταση είναι πλεόν δεδομένη.


Θα έχουμε για ακόμα 4 χρόνια στην εξουσία αυτόν που χειρότερος του δεν έχει βρεθεί,φυσικά και ο προηγούμενος τα ίδια σκατά ήταν και ευτυχώς αποχωρεί με ελαφρά πηδηματάκια απο την πολιτική,καμμένο χαρτί είναι πλέον,δεν πρόκειται να τον πιστέψει κανείς ότι και να υποσχεθεί.

Όσο για τον νεόκοπο σωτήρα του Πασόκ ο οποίος είναι μια απο τα ίδια τι να πείς,τα είπε όλα η αντίδραση του στην ερώτηση δημοσιογράφου για τον υποψήφιο του ο οποίος έπαιρνε μέρος σε κατασχέσεις σπιτιών...απο αυτούς περιμένουμε καλύτερες ημέρες.


Δεν προξενεί λοιπόν έκπληξη οτι ο Κούλης βρίσκεται με αυτό το ποσοστό,παρ'ολα τα εγκλήματα του την περασμένη τετραετία,αυτόν θέλει η πλειοψηφία όσων ψηφίσουν...αυτός θα τους αλλάξει τα φώτα μετά τις εκλογές....θα μας αλλάξει τα φώτα.


Κάποια στιγμή σκέπτομαι να σταματήσω να γράφω,δεν υπάρχει σωτηρία,εξ άλλου οτι ήταν να γραφτεί έχει γραφτεί,επαναλήψεις κάνω με την ελπίδα να ξυπνήσει έστω και ένας περισσότερος....πολλοί ακόμα ζούν σε άλλη διάσταση και δεν πιστεύουν τίποτα απο όσα σχεδιάζονται,ζούν στον μικρόκοσμο τους που περιλαμβάνει μόνο τον εαυτό τους άντε και 5-6 συγγενείς τους,καμία ελπίδα δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι να ξυπνήσουν ότι και να γίνει.

Παραδειγμα;



Εδω έχουμε μια Κυρία που εμβολιάστηκε 5 φορές,ούτε μία ούτε δύο,και παρ΄όλο που έκανε 5 εμβόλια κόλλησε κορωνοιό,και τον πέρασε....ελπίζω.... πολύ δύσκολα...διαβάστε την λογική της,ίσως πρέπει να κάνει ακόμα 5 δόσεις για να συνέλθει,σε αυτήν οτι και να πεί κάποιος είναι χαμένη υπόθεση.

Δεν καταλαβαίνει οτι έχει καταστρέψει το ανοσοποιητικό της σύστημα.


Και είναι χιλιάδες έτσι,τους βλέπω μέσα στα αυτοκίνητα τους....μόνοι,με τις μάσκες εως το κούτελο,θα κολλαέι ο κορωνοιός και από το τιμόνι....και σε νέο λοκντάουν θα μπούν,και μάσκες θα φορούν στην ερημιά,και τεχνητό κρέας θα φάνε,και θα κάνουν ότι τους πούν οι νεοταξίτες ενώ συγχρόνως θα βρίζουν όσους αντιδρούν και θα τους εύχονται "κακό ψόφο" όπως έκαναν και στο παρελθόν.



 Σύδνευ και Αθήνα Ιούνιος 2023 ...δεν συμβαίνει μόνο εδώ.

Βλέπω ανθρώπους να βγάζουν τα σκουπίδια τους σε μια απόσταση 50 μέτρων το πολύ με την μάσκα ενώ την ίδια ώρα δεν κυκλοφορεί κανείς στην περιοχή......


Αυτοί όλοι θα έχουν τους κατάλληλους καθοδηγητές για αυτό,εδώ θα έχουμε τον Μωυσή,ο οποίος στην επόμενη ευκαιρία που θα δημιουργήσουν οι εντολείς του θα κάνει ακόμα χειρότερα απο όσα έκανε επί πανδημίας,και δεν θα μπορεί να αντιμιλήσει και κανείς,θα απαντάει οτι έχει την εντολή απο τον λαό.

 

Την μειοψηφία που τον ψήφισε.

 

Γιαυτό είναι μάταιες οι εκλογές,έχει αλλάξει το dna και ο φόβος και η ανασφάλεια επικρατεί της λογικής.

Δεν είναι δυνατόν ένας λαός να ψηφίζει για κυβερνήτη τον δήμιο του,κάτι πάει στραβά.


Εύχομαι εσείς να ψηφίσετε με λογική κι όχι με ανασφάλεια....μην απέχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: