Κυριακή, Ιουνίου 18, 2023

Σχετικά με το παραμύθι της υπερθέρμανσης του πλανήτη


 Το οποίο έχουν σχεδιάσει οι νεοταξίτες που θέλουν να επιβάλλουν λοκντάουν μετακίνησης,περιορισμούς χρήσης ορυκτών καυσίμων και πολλά ακόμα,με κύριο στόχο τον πλήρη έλεγχο του πληθυσμού της γής και την μείωση του κατά 9/10........

Και τι συμβαίνει ξαφνικά;

Η αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) δεν διακρίνει κανένα σημάδι υπερθέρμανσης της ατμόσφαιρας τουλάχιστον στις ΗΠΑ, σύμφωνα με νέα στοιχεία.

Η μέση θερμοκρασία στις ΗΠΑ δεν έχει παρουσιάσει καμιά ουσιαστική άνοδο από το 2006 και παραμένει στα ίδια επίπεδα, όπως αναφέρουν τα στοιχεία της.

 

Τι μας λέει εδώ;

Οτι αυτό που προσπαθούν να μας επιβάλλουν μέσω των φιλικών τους μέσων ενημέρωσης και των ξεπουλημένων κυβερνήσεων τους δεκαετίες τώρα.....με απώτερο στόχο τον πλήρη έλεγχο μας και την εξάλειψη μας ...γιατί εμείς δημιουργούμε το φαινόμενο του Global warming με τις μετακινήσεις μας,με τον τρόπο που ζούμε,με τα καύσιμα που καταναλώνουμε...και πρέπει να αλλάξουμε τρόπο ζωής,να τρώμε σκουλίκια και έντομα,να μην ταξιδεύουμε,,,,να πεθάνουμε αν είναι δυνατόν......


ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Και μας τα πλασσάρουν μέσω των ξεπουλημένων ψυχοπαθών που μας κυβερνούν,μέσω των μέσων ενημέρωσης που μας γεμίζουν το μυαλο με ενοχές οτι καταστρέφουμε τον πλανήτη,ακόμα και μέσω των σούπερ μάρκετ που ανήκουν σε πολυεθνικές και στις διαφημίσεις τους μιλούν για βιώσιμη ανάπτυξη και αλλαγή συνηθειών διατροφής.


ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ


Κι εσείς δεν ξυπνάτε με τίποτα.


Διαβάστε:

 https://junkscience.com/2023/01/milloy-climate-tweet-sets-twitter-abuzz-even-musk-admits-he-is-no-believer/

 

Να προστατεύουμε το περιβάλλον είναι άλλο,και άλλο είναι να θυσιαστούμε εμείς στα σχέδια του κάθε ψυχοπαθή πολιτικού που μολύνει το περιβάλλον χιλιάδες φορές περισσότερο απο εμάς.

Και 'οταν  λεω ψυχοπαθείς πολιτικοί εννοώ και τους δικούς μας όλων των κομμάτων.

Ξυπνήστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: