Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2023

Τι ζούμε;


 Αν καθήσει και σκεφτεί κάποιος όλα αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια στην χώρα η θα σαλτάρει η θα σηκωθεί και θα φύγει,να πάει που θα με ρωτήσετε μιάς και το μπάχαλο κυριαρχεί παντού;


Μετά απο 3 χρόνια αποκλεισμούς,λοκντάουν,σαν να χάλασε η ανθρώπινη μηχανή και υπολειτουργεί η βγήκαν ολες οι ατέλειες και αδυναμίες της μαζί με την απανθρωπιά,την ανωμαλία και την ηλιθιότητα.

Από την μιά με δέος και αδιαφορία παρακολουθούμε να σκοτώνονται δεκάδες χιλιάδες αθώοι στον βωμό του ανταγωνισμού των υπερδυναμεων με τον φόβο όλο αυτό να καταλήξει σε μια πυρηνική σύγκρουση απο την οποία ελάχιστοι θα επιβιώσουν και απο την άλλη αποσβολωμένοι βλέπουμε την επίθεση των νεοταξιτών που έχει σαν στόχο την πλήρη υποδούλωση και έλεγχο όσων απομείνουν στην γή μετά την επιβολή των σχεδιών τους.

 

Και απλά κοιτάμε.

 

Σαν όλα αυτά να είναι φυσιολογικά.

Χθές ο Ομπάμα....κύριο στέλεχος της Νέας τάξης πραγμάτων συμβούλεψε τον Κούλη να προετοιμάσει τους νέους για αυτό που έρχεται με την τεχνητή νοημοσύνη,τις δεκάδες χιλιάδες για αρχή και εκατομμύρια έπειτα θέσεις εργασίας που θα χαθούν ...έτσι απλά,σαν να μιλούν για τον καιρό.

Και εμείς κοιτάμε....

 

Γίνονται κινήσεις τις οποίες δεν μαθαίνουμε ποτέ απο τα ξεπουλημένα μίντια της χώρας που θα ανατρέψουν όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα,οι ζωές μας θα αλλάξουν αρδην κι εμείς κοιτάμε...

 Ηδη τα μίντια μας παρουσιάζουν την τεχνητή νοημοσύνη σαν δώρο θεού ενω εκατοντάδες επιστήμονες προειδοποιούν για τις τραγικές επιπτώσεις που θα έχει για την ανθρωπότητα η χωρίς όρια χρήση της.

Κάθε είδους τυχάρπαστοι"ειδικοί" μας  προειδοποιούν για νέους θανατηφόρους ιούς που δεν γνωρίζουν πότε θα έρθουν η απο πού,ξέρουν όμως το ποσοστό θνησιμότητας τους κι εμείς κοιτάμε.


Θα δώσουμε και πάλι την εξουσία σε ενα πιόνι της παγκοσμιοποίησης μετά απο όσα έκανε στην διάρκεια της πανδημίας και θα του λύσουμε τα χέρια να συνεχίσει το έργο της εξαθλίωσης μας,κι εμείς κοιτάμε....


Οι ΗΠΑ έχουν σαν πρόεδρο εναν υπέργηρο με άνοια και όλοι πιστεύουμε οτι κυβερνάει αυτός ενώ το βαθύ κράτος τους προετοιμάζεται για την πλήρη καταστροφή αυτής της μεγάλης υπερδύναμης...

 

Έχετε σκεφτεί το μέλλον;

 

Τα χρόνια που έρχονται θα είναι δύσκολα,πολύ,θα το καταλάβετε μετά τις εκλογές παρωδία όπου η αντιπολίτευση έδειχνε τάχα οτι θέλει να γίνει κυβέρνηση κι όμως έκανε οτι ήταν δυνατόν για να χάσει και να παραμείνει στην εξουσία ο αδίστακτος νεοταξίτης μιάς και μπορεί να εκτελέσει καλύτερα το σχέδιο της μεγάλης επανεκκίνησης.


Τελικά δεν είμαστε τόσο έξυπνοι όσο πιστεύουμε.

Το αντίθετο.




 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: