Σάββατο, Μαρτίου 20, 2010

Η Τζουλια και εμεις

Και ενω οπως παντα κανεις απο τους υπευθυνους της οικονομιας και της εκαστοτε κυβερνησης δεν μας λεει οτι θα περασουν δεκαετιες για να ξεπεραστει το χαος στο οποιο εχουμε καταληξει,και ενω εμεις αφωνοι ακομη δεν μπορουμε να πιστεψουμε αυτο που εχει συμβει,και ενω οι υπολοιποι μας εχουν κραξει με οποιον τροπο μπορουν,αποκτησαμε ξαφνικα και νεο ενδιαφερον.

Το ντι-βι-ντι της Τζουλιας.

Ναι δεν κοιταμε το μαυρο μας το χαλι,οτι τα παντα αυξηθηκαν ενω οι μισθοι μειωθηκαν,οτι η αγορα εχει νεκρωσει και οι απολυσεις ειναι καθημερινο θεμα,οτι οι ανεργοι οπως και εγω αν δεν εχουν καποιον να τους συμπαρασταθει οικονομικα θα πεθανουν απο την πεινα,εμεις εχουμε ακομη μια φωτεινη ελπιδα.

Το ντι-βι-ντι της Τζουλιας.

Και μας ξαφνιαζει...!!!που καποια εκανε αυτο που εκανε η Τζουλια,και μας κανει να απορουμε που βγαινει στα καναλια και δινει συνεντευξεις και μιλαει για το ντι-βι-ντι,τοση αδιαντροπια πια...τσ..τσ..τσ.....

Μια σε ενα μπουρδελο ζουμε ολοι μας τοσα χρονια,αλλοι σαν πορνες και αλλοι σαν προαγωγοι,αλλοι ζουν με ντι-βι-ντι,αλλοι τα εκμεταλλευονται για αποκτηση θεσης...περιπτωση Ζαχοπουλου,αλλοι τα εχουν για να εκβιαζουν αλλους πολιτικα,αλλοι τα οικονομανε και εμεις χτενιζομαστε.

Ενα ανικανο κρατος επι δεκαετιες,μια χωρα ζητιανα επι χρονια και εμεις τρεχουμε να αγορασουμε το ντι-βι-ντι της Τζουλιας ωστε αυτη να αποκτησει επιτελους το πολυποθητο ονειρο καθε μεσου Ελληνα.

Την μεζονετα της στην ΕΚΑΛΗ.

Και γιατι να μην αποκτησει η Τζουλια αυτο που ολοι εμεις επιθυμουσαμε?
Τουλαχιστον δεν το αποκτησε κλεβοντας την χωρα,κλεβοντας εμας,κλεβοντας τους διπλα της.

Εδω εχουν σπιτια στην Εκαλη επιφανεις καλοπληρωμενοι δημοσιογραφοι οι οποιοι με πολλαπλες απατες και ψευτιες εγιναν ιδιοκτητες εφημεριδων και ραδιοφωνων,επιφανεις επιχειρηματιες που εχουν κατακλεψει επι χρονια το ελληνικο δημοσιο,απατεωνες της νυχτας,και ολου του κοσμου οι καλοι.


Αυτη ειναι η μονη διαφορα της Τζουλιας και των υπολοιπων της Εκαλης,και ετρεξε και το σδοε να δει τι εσοδα ειχε το ντι-βι-ντι,φυσικα τοσα χρονια δεν ετρεχε οταν ακομα και απο καταγγελιες ειχε λογους να το κανει,και ξαφνιαστηκαν ολοι.

Μα αυτα τα προτυπα εχουμε δωσει στα κοριτσια και τα αγορια μας,ευκολος πλουτος,με οποιον τροπο,και δεν ειναι η μονη που αφου πηδηξε οτι βρηκε μπροστα της μετα παντρευτηκε καποιον επιχειρηματια,η αθλητη και τωρα ειναι κυρια των βορειων προαστειων.

Ας αφησουμε λοιπον την Τζουλια και την καθε Τζουλια να κανει την δουλεια της,εξ'αλλου πολλοι περνανε καλα με τετοια κοριτσια απο αποτυχημενες αλλες καριερες,μοντελινγκ,τραγουδιου κλπ,η μηπως νομιζουμε οτι ολες αυτες βγαζουν μεροκαματο των 30 ευρω την ημερα?

Υποκρισια,αυτη η λεξη μας ταιριαζει,αισχος σε εμας,οχι στην Τζουλιa,εκεινη πουλησε το κορμι της για τα χρηματα,οχι την χωρα της.

Αν καποτε ξυπνησουμε και δουμε με τι ενδιαφερομαστε και με τι επρεπε να ενδιαφερθουμε θα ειναι αργα.

Υποκρισια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: